Beursstand

Indruk maken op een beurs, congres of evenement ? Wij maken professionele modulaire beursstands op maat. Met onze beursstands kun je een goede indruk achterlaten op een beurs of conferentie. Ieder bedrijfslogo en/of foto's van je product kunnen we goed tot zijn recht laten komen op onze schermen van een aluminium buizenframe met full color bedrukt zeildoek. De ideale aandachtstrekker! 

Bij Kamerscherm.nl kunnen we hoge kwaliteit schermen leveren in alle mogelijke formaten. Gebruik onze rekenmodule en bereken de kosten van je stand. Bestel vandaag nog je schermen en we zorgen dat ze professioneel gemonteerd worden op elke gewenste locatie.

Beursstand dubbele wand

Beursstand bedrukken

Het bedrukken van een beursstand kan met elke foto, afbeelding of logo. Standaard wordt het doek enkelzijdig bedrukt. Mocht je in de beurshal aan een gangpad staan, kun je er ook voor kiezen om het doek dubbelzijdig te laten bedrukken voor nog meer exposure. Het doek krijgt dan een een zwarte tussenlaag waardoor het niet doorschijnt.

Full-color beursstand

We gebruiken de nieuwste printtechnieken en hoogwaardige kwaliteit inkt wat vele jaren meegaat. Je kunt de doeken van je beursstand dus gewoon hergebruiken op een volgende beurs.

Met logo voor op de beurs

Laat jouw beursstand voorzien van (bedrijfs)logo, om een zakelijke en professionele indruk te wekken. Omdat we de beursstand op elke gewenste afmeting kunnen maken, is ook jouw logo optimaal tot z'n recht te laten komen. Stuur ons deze toe en we laten je een proefontwerp zien.

Gebruikte materialen en constructie

De beursstands die wij leveren zijn gemaakt van een aluminium buizenframe met koppelingen van gegalvaniseerd staal. Dit buizenframe is glanzend en geeft in combinatie met de full-color print op zeildoek een stoere en moderne uitstraling. Het voetstuk bestaat standaard uit aluminium poten waardoor het stevig en kaarsrecht staat.

Het PVC zeildoek is van bisonyl wat bijzonder sterk en is tevens brandwerend. Het is te vergelijken met vrachtwagenzeil. Je hebt hierdoor lange tijd plezier van je beursstand.

Mobiele beursstand op wielen

Door het lichtgewicht aluminium is een wand makkelijk te verplaatsen maar je kunt ervoor kiezen om het verrijdbaar te maken. Neem dan een mobiele stand met wielen in plaats van poten. Door de toevoeging van wielen kan een enkel persoon het scherm verplaatsen. De wielen van de beursstand beschikken overigens ook over een rem.

Direct bestellen

In enkele stappen kun jij jouw beursstand al in huis hebben. Je stuurt ons de bestanden met het logo en afbeeldingen die je op je stand wilt laten drukken. In een vervolgstap ontvang je vrijblijvend een ontwerp van het doek. Daarna heb je jouw beursstand na een week al geleverd. Wil je het bezorgproces bespoedigen? Voor een kleine meerprijs heb je je scherm in 24 uur opgeleverd. Vanaf € 550,- heb je al een full-color beursstand in je bezit. Dit is inclusief frame, bedrukt doek, transport, montage en BTW! Maak direct gebruik van onze bestelservice en haal je beursstand deze week nog in huis.