Veelgestelde vragen

Afmetingen: welke zijn mogelijk?

Elke afmeting is mogelijk! De buizen worden op maat gezaagd, zodat je ideale scherm altijd te maken is.

Blijven de kleuren mooi?

Ja, er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste printtechnieken en hoogwaardige kwaliteit inkt. Alleen als het doek jarenlang in de volle zon hangt, zal kleurverschil optreden. Ideaal voor scheidingswanden of beurswanden die tegen een stootje moeten kunnen.

Hebben jullie ook foto's voor op mijn kamerscherm?

Op deze site kun je gratis hoge resolutie foto's downloaden: www.unsplash.com. Deze kunnen we printen op jouw kamerscherm.

Kan alles op het doek geprint worden?

Inderdaad. De doeken worden full color bedrukt. Het maakt niet uit wat daarop komt en uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat. Je logo, een tekst, foto’s, afbeeldingen, enzovoort. Ook een effen doek of geheel wit laten is uiteraard mogelijk.

Kan het doek ook dubbelzijdig bedrukt worden?

Ja, bij een scherm tot en met een breedte van 250 cm kan het doek dubbelzijdig worden bedrukt. Het doek heeft dan een zwarte tussenlaag zodat het niet doorschijnend is.

Kunnen jullie een ontwerp maken van het doek?

Ja, bij digitale aanlevering van hetgeen op het doek moet komen (logo, tekst, foto’s, afbeeldingen, enz.), kunnen we gratis een ontwerp maken. Zo krijg je altijd het kamerscherm naar jouw smaak

Van welke materialen is het scherm?

De buizen zijn van aluminium en hebben een glanzende uitstraling. De koppelingen zijn van gegalvaniseerd staal. Het frame zal dus niet roesten. De elastieken hebben een haak en het doek tenslotte is brandwerend PVC Bisonyl, te vergelijken met vrachtwagenzeil.

Waar moeten bestanden aan voldoen en hoe kan ik ze aanleveren?

Klik hier om de aanleverspecifiacties te bekijken.

Wat is de levertijd?

Standaard is de levertijd ongeveer een week, maar je kunt je scherm tegen een meerprijs de volgende dag ook al in huis hebben! Ook voor beurswanden kunnen wij speciale afspraken maken over de levertijd en locatie.