Beursttand bedrukken

Wil je een beursstand bedrukken om je stand extra aandacht te geven of om een professionele indruk te maken op een beurs? Je kan een professionele full-color beursstand eenvoudig laten bedrukken door Kamerscherm.nl. We hanteren een simpel bestelproces om je bedrukte scherm snel op te leveren.

Maak je presentatie op een conferentie of beurs helemaal af met je nieuwe scherm. Kies onze lichte aluminium beurswanden, die makkelijk te vervoeren zijn en goed tegen een stootje kunnen. Voor € 300,- laat je al een professionele stand bedrukken en monteren.

Neem met ons contact op en neem je bestelling vandaag nog af, dan heb je je bedrukte beursstand na een week al in huis.

BEURSSTAND IN FULL-COLOR BEDRUKKING

Heb je de bedrukking van je beursstand het liefst in full-color? Bij Kamerscherm.nl kan je hoge kwaliteit foto's, teksten en logo's afdrukken op slijtvast PVC zeildoek. Ieder gewenste afbeelding is mogelijk om af te drukken.

Door de hoogwaardige inkt in combinatie met moderne printtechnieken is jouw beursstand tegen de tand des tijds beschermt. De kwalitatief goede inkt en het duurzame doek van brandwerend PVC Bisonyl maken dat jouw beursstand in full-color bedrukking jarenlang mee kan.

BEURSSTAND MET BEDRUKT BEDRIJFSLOGO

Een beursstand bedrukken met bedrijfslogo kan op meerdere manieren. Zo kun je ervoor kiezen om je wand enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken. Kies je voor een dubbelzijdige beurswand, dan krijgt je scherm een speciale zwarte tussenlaag, wat doorschijning voorkomt.

Wat je keuze ook mag zijn: een moderne en professionele stand met logo maakt een diepe indruk op toeschouwers op de beurs. Laat daarom je beursstand bedrukken met je bedrijfslogo.

SIMPEL EN SNEL BESTELPROCES

Het bestellen en laten bedrukken van een beursstand was nog nooit zo gemakkelijk. Bij ons kun je eenvoudig en snel je bestelling plaatsen en deze laten verwerken. We hebben enkel de afbeeldingen nodig die je graag op je doek terug wilt zien en de toestemming op het ontwerp dat we je, aan de hand van je afbeeldingen, vervolgens toesturen. De rest doen wij.

De transportkosten, montage en BTW zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hebt je beurswand al in huis vanaf € 300,-. De leveringstijd is gemiddeld een week. Heb je je stand het liefst binnen een dag in huis? Dan kun je tegen geringe meerkosten gebruik maken van onze 24 uur service.

Plaats je bestelling vandaag nog en laat je full-color beursstand bedrukken!