Beursstand met doek

Wil je een professionele beursstand met doek? Laat een onuitwisbare indruk achter op de beurs met jouw beursstand met je bedrijfslogo, bedrukt op doek. 

Bekijk de rekenmodule en bereken wat jouw ideale wand kost. Voor een scherpe prijs van € 550,- heb je al een standaard uitvoering, inclusief montage, transport en BTW. Bestel daarom snel een beursstand met professionele bedrukking op doek bij Kamerscherm.nl.

Elke maat is mogelijk. Dus het maakt niet uit welke vloeroppervlakte je op de beurs hebt gehuurd. We zorgen dat de schermen precies passen.

BEURSSTAND MET DOEK IN FULL-COLOR

Wij bedrukken het doek van onze beursstands altijd in full-color in een hoge resolutie. Je logo's of foto’s komen dan het best tot hun recht.

Met de nieuwste printtechnieken leveren we je kraakheldere afdrukken. Gecombineerd met het oerdegelijke, brandwerende PVC zeildoek heb je een full-color beurswand voor langdurig gebruik.

Om de afbeelding mooi strak te houden, is het doek in een lichtgewicht aluminium buizenframe gespannen. Elastieken en haken houden alles bij elkaar. Met de gegalvaniseerde koppelingen van staal geeft dit een stoere en moderne indruk voor je beursstand met doek.

BEURSSTAND BESTELLEN OP MAAT

Het bestellen van je beursstand met doek gaat als volgt:

Je kiest de afmetingen voor je beursstand. Vervolgens zend je ons de afbeeldingen, logo's of foto's die je graag op het doek afgedrukt wilt hebben. Onze ontwerpers sturen je dan een vrijblijvend een ontwerp terug. Ben je volledig tevreden? Dan gaan we direct aan de slag! In een week is de beurswand gemonteerd op locatie.

Wil je liever een nog snellere service? Laat dan voor geringe meerkosten je wand binnen 24 uur bij je opgegeven adres afleveren.