Beursstand mobiel

Wil je indruk maken op de beurs met een mobiele beursstand? Kamerscherm.nl maakt professionele beursstands die mobiel en zeer makkelijk te vervoeren zijn. Door de wendbare wielen met rem kan een enkel persoon een beurswand verplaatsen.

Maak de juiste indruk op de beurs door je bedrijfslogo in full-color op de scheidingswand te laten bedrukken. Kies desnoods voor het dubbelzijdig bedrukken van je scherm voor maximale zichtbaarheid van je logo.

Stel je eigen stand samen, kies afmetingen voor het doek en bepaal de opdruk. Laat je eigen persoonlijke beurswand maken voor een professionele uitstraling. Wij kunnen dat als geen ander. Laat Kamerscherm.nl daarom je beursstand mobiel maken en samenstellen op de manier zoals jij dat wilt.

Mobiele beursstand voor vervoer

De mobiele beursstands die wij leveren zijn gemaakt voor regelmatig vervoer.

Het buizenframe, dat het grootste deel van de constructie uitmaakt, is gemaakt van aluminium – een bijzonder licht materiaal. De gegalvaniseerde stalen koppelingen zijn bestendig tegen roest.

Het doek, dat in het midden van de constructie gespannen is, is gemaakt van PVC Bisonyl. Dit is een brandwerend materiaal, dat naast zijn brandwerende eigenschap zeer stevig is en de kleureninkt goed vasthoudt. Hierdoor is je mobiele beursstand met opdruk bestand tegen frequent vervoer.

Hoe bestel je je mobiele stand

Het bestellen van een mobiele beursstand is zeer eenvoudig. Wij regelen alles voor je. Het enige wat je hoeft te doen, is het opsturen van de afbeeldingen die je op je scherm gedrukt wilt hebben Je hebt je beurswand dan in het tijdsbestek van een week geleverd.

Heb je je unieke stand echter op zeer korte termijn nodig, maak dan gebruik van onze 24 uur service. Tegen een geringe meerprijs heb je je scheidingswand dan binnen 24 uur op locatie afgeleverd. Voor € 300,- heb je al een wand voor professioneel gebruik op conferenties en beurzen. Onze prijzen zijn inclusief BTW, montage en transportkosten.

Ga voor betaalbaar en professioneel: ga voor een beursstand met mobiele functie bij Kamerscherm.nl.