Beursstand op wielen

Zoek je naar een professionele beursstand op wielen? Kamerscherm.nl levert mobiele beursstands, tegen een scherpe prijs. Geef je bedrijf op een beurs of conferentie de professionele uitstraling die je zocht en ga voor een verrijdbare wand met rem.

Voor een schappelijke prijs kun je je beurswand al bestellen. Al vanaf € 300,- kunnen we een zakelijke beursstand aan je leveren. Kijk voor speciale afmetingen of afwijkende orders naar onze handige rekenmodule.

Ga voor mobiliteit en laat een beursstand op wielen maken door Kamerscherm.nl.

Beursstand op wielen en materiaal

Om je beursstand op wielen samen te stellen gebruiken we enkel hoogwaardig materiaal. Zo gebruiken we aluminium voor het buizenframe, voor een stoer en modern ogend uiterlijk. Daarbij is aluminium een licht staal, zodat het vervoer bevorderd kan worden. We houden er rekening mee dat een beurswand vaak vervoerd wordt, waardoor stevigheid, duurzaamheid en een lichte constructie van belang zijn.

Het PVC zeildoek dat we gebruiken voor de bedrukking is slijtvast en kan tegen een stootje. In combinatie met de hoge kwaliteit drukinkt en de nieuwste printtechnieken heb je een full-color afdruk die lichtbestendig is en bestand is tegen vervoer.

Onze beursstands op wielen zijn makkelijk te vervoeren en oersterk.

Schaf je eigen stand op wieltjes aan

Neem nu nog je bestelling op en haal je eigen beursstand op wielen in huis. Geef je digitale bestanden als afbeeldingen en foto's aan ons door en wij maken voor jou een gratis ontwerp. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag om je beurswand te bedrukken en te monteren.

In een week heb je je eigen professionele wand in huis. Begint je conferentie of beurs binnen die tijd? Niet getreurd. Met onze 24 uur service kun je je stand tegen een kleine vergoeding in een dag aangeleverd krijgen.

Onze prijzen zijn altijd laag. Zo bestel je al een scherm voor € 300,- waarbij BTW, montage en transportkosten zijn inbegrepen.

Waar wacht je nog op? Bestel je zakelijke beursstand op wielen vandaag nog.