Beurswand

Wil je een beurswand om een professionele indruk achter te laten op bezoekers? Met de op maat gemaakte beurswanden van Kamerscherm.nl lukt dat! Met hoogwaardige inkt en de nieuwste printtechnieken leveren wij een sterk staaltje drukwerk af.

Doorgaans wordt een scherm van Kamerscherm.nl ingezet als roomdivider om open ruimtes af te schermen en minder zichtbaar te maken. Maar een dergelijke wand kan ook als beurswand gebruikt worden om goed voor de dag te komen op een conferentie of een beurs.

Een bestelling plaatsen gaat zeer gemakkelijk. We hebben enkel de afbeeldingen nodig, als digitaal bestand, van waaruit wij een ontwerp kunnen maken. De rest verzorgen wij. Al voor € 400,- heb je een eigen beurswand op de gewenste plaats geleverd. Mocht je vragen hebben over de prijs voor afwijkende maten en opties, gebruik dan onze rekenmodule en bepaal direct jouw prijs. Bestel vandaag nog jouw beurswand met hoge kwaliteit opdruk.

Beurswand bedrukken

Een beurswand bedrukken doen wij met topkwaliteit materialen en apparatuur. Je ontvangt een duurzaam en stevig scherm dat lange tijd meegaat en zijn kleur niet verliest. Er zit geen limiet op de hoeveelheid kleuren waaruit je kan kiezen en hebben meerdere printopties. Wil je dat je beurswand van beide kanten zichtbaar is? Kies dan voor dubbelzijdige bedrukking. Het doek schijnt dan uiteraard niet door.

Full-color beurswand

Wens je een stijlvolle en mooie beurswand in full-color? Alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. We drukken af in de hoogst mogelijke resolutie zodat je beurswand haarscherp is.

Met logo voor op de beurs

Indien je voor een serieuze en professionele beurswand gaat, kun je ervoor kiezen een wand met logo te laten maken. Een beursstand met logo straalt professionaliteit uit. Ook foto's of afbeeldingen kunnen uiteraard op het doek geprint worden. Stuur ons je foto's en logo's, vertel ons je voorkeuren en wij doen de rest om een professionele beurswand te ontwerpen.

Gebruikte materialen en constructie

De beurswand die je van ons opgeleverd krijgt, bestaat uit een aluminium buizenframe met roestwerende koppelingen van gegalvaniseerd staal. Dit frame heeft een lichte glans en zorgt voor een stoere en stijlvolle uitstraling. Het voetstuk bestaat uit een standaard stel poten van ongeveer 50 cm.

Het PVC zeildoek is zeer krachtig en verdraagt slijtage. Het doek van de beurswand heeft verder een brandwerende eigenschap, omdat het van Bisonyl gemaakt is. Het zeil is strak gespannen in het aluminium buizenframe door middel van ringen in het doek. Met elastieken en haken is het verbonden met het frame.

Mobiele beurswand op wielen

Op je stukje beursvloer staan je wanden natuurlijk meestal stil. Maar wil je de mobiliteit van de beurswand vergroten? Laat dan onder de standaard aluminium poten van de stand wielen monteren. Een mobiel scherm is makkelijk verrijdbaar met behulp van een enkel persoon en heeft veiligheidsremmen op de wielen. Bestel een aluminium lichtgewicht beurswand met wielen indien jeje de beurswand wilt kunnen verplaatsen.

Direct bestellen

In enkele stappen kun jij je beurswand bestellen. Je stuurt ons de afbeeldingen op en wij sturen je een vrijblijvend ontwerp terug. Wanneer je hiermee tevreden bent, zal je beurswand geproduceerd worden en kun je deze na een levertijd van een week op de gewenste locatie laten monteren. Is de beurs morgen al? In dat geval kun je tegen geringe meerkosten je scherm binnen 24 uur klaar hebben.

Wil je meer informatie over leveren op beurzen in het buitenland, het laten bedrukken van grote aantallen of wil je direct een wand bestellen? Neem contact op met Kamerscherm.nl, stel je vraag of bestel al een beurswand vanaf € 550,-. Bekijk voor exacte prijzen onze rekenmodule.