Beurswand bedrukken

Ben je op zoek naar een partij die een professionele beurswand kan bedrukken tegen een scherpe prijs? Kamerscherm.nl kan beurswanden hoogwaardige materialen bedrukken. Je hebt dan een scherm die je langdurig kan gebruiken en die geschikt is voor vervoer naar beurzen.

We bieden bedrukte schermen aan vanaf € 550,-. Dit is inclusief BTW, transportkosten, montage en een opdruk in full-color. Wil je een professionele indruk maken op een beurs of een conferentie laat dan je beurswand bedrukken door onze vakmensen.

Bedrukte beurswand

BEURSWAND BEDRUKKING IN FULL-COLOR

De bedrukking van al onze beurswanden zijn in full-color waarvoor we topkwaliteit drukinkt gebruiken. Door de nieuwe printtechnieken die wij gebruiken is een bedrukte beurswand nu nog duurzamer en geheel kleurvast. Het brandwerende PVC Bisonyl waar het zeildoek uit bestaat is zeer stevig.

Laat iedere gewenste tekst, foto of logo op het doek drukken. Hoge kwaliteit afbeeldingen met een hoge resolutie zijn geen probleem. Jij kiest hoe we jouw beurswand bedrukken.

BEURSWAND MET LOGO BEDRUKKEN

Om een werkelijk professionaliteit uit te stralen met je stand kun je een beurswand met je bedrijfslogo bedrukken. Wij ontwerpen de afdruk aan de hand van de logo's die je ons toezendt. Indien je meer dan één afbeelding wilt gebruiken, zullen wij een ontwerp maken aan de hand van hetgeen je ons stuurt.

Wil je dat je beursstand aan beide zijden ter promotie kan dienen? Laat dan je wand dubbelzijdig bedrukken met je bedrijfslogo. Vooral op open plekken kan een dubbelzijdige bedrukking van je beurswand zeer goed van pas komen.

HET BESTELPROCES

Bestellen bij Kamerscherm.nl werkt zeer eenvoudig. De beurswand die je wilt laten bedrukken zullen we voor je realiseren, na een simpel proces. Dat gaat als volgt: je stuurt ons de foto's, afbeeldingen en logo's die je op je beursstand afgedrukt wilt hebben. Onze ontwerpers maken daar vervolgens een gratis ontwerp van, welke wordt toegezonden. Indien wij een akkoord hebben, gaan we over op productie en krijg je je wand in een week gemonteerd op de gewenste locatie.

Wil je een extra snelle levering? Laat het weten en je kunt je beurswanden morgen al in huis hebben!

Laat je beurswanden bedrukken door Kamerscherm.nl!