Beurswand doek

Wil je een beurswand met doek om je product te promoten of potentiele klanten te informeren? Kamerscherm.nl levert opvallende en betaalbare beurswanden waarmee je een mooie beurspresentatie kunt geven. Onze beurswanden, als achter- of zijwand, zorgen ervoor dat je gezien wordt!

Beurswanddoek in Full-color

Een beursstand van Kamerscherm.nl bestaat uit een aluminium buizenframe met daarin een full color bedrukt zeildoek gespannen. Alles kan op het supersterke, brandwerende doek gedrukt worden. Je logo en/of een mooie foto van bijvoorbeeld je product haarscherp op het doek. De mogelijkheden zijn eindeloos! We ontvangen graag je digitale bestanden en leggen je gratis een ontwerp voor.

De buizen worden op maat gezaagd, dus elke afmeting van je stand is mogelijk. Op de beurs kan het frame tegen de zij- en achterwanden worden geplaatst maar ook als staand model in het midden. Het maakt niet uit welke breedte of hoogte je beschikbare ruimte is. Elke maat is te leveren.

Uiteraard zetten wij de beurswand op locatie voor je in elkaar. Je zult dan zien hoe eenvoudig dit is. Met een enkele inbussleutel kun je het scherm zelf uit elkaar halen en eventueel met een nieuw doek is het scherm op een volgende beurs te hergebruiken. Je hebt dus alleen de aanschafkosten! Door de eenvoud van het systeem hoef je geen standbouwer in te huren. Binnen 30 minuten is een wand opgebouwd.

Sta je voor het eerst op een beurs of heb je een krap budget? De oplossing van Kamerscherm.nl is ook prima geschikt voor bedrijven met een relatief klein budget. Kijk bij Jouw kamerscherm hoe weinig je betaalt voor je wanden. Een opvallende beurswand hoeft niet duur te zijn!

BESTEL NU JE BEURSWAND

Last minute een mooie beursstand met doek nodig? Geen probleem. Kamerscherm.nl kan al met twee werkdagen de wand op de beurs in elkaar zetten. Afleveren op je bedrijfslocatie kan natuurlijk ook.
Neem contact op om een offerte te ontvangen en zie hoe goedkoop een flexibele, opvallende beursstand met doek kan zijn. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul je gegevens in en wij voorzien je binnen 24 uur van een antwoord.

Een mooie beurswand met doek bestel je bij Kamerscherm.nl