Beurswand met logo

Ben je op zoek naar een zakelijke beurswand met logo? Kamerscherm.nl kan jouw beurswand geheel naar eigen voorkeur samenstellen en voor je in elkaar zetten op de beurs, met op maat gemaakt logo.

Ga voor een beursstand om indruk te maken op zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en beurzen. Of gebruik het op de werkvloer. Scheid delen van het kantoor - zoals kantines of werkruimten – af en schep een professionele sfeer door je scherm met bedrijfslogo.

Kies de opties die jij wilt. Laat de wand op maat maken met afmetingen die je nodig hebt. Wil je ook een op wens gemaakte scheidingswand? Al vanaf € 300,- heb je het scherm die je op de beurs kunt gebruiken. Laat Kamerscherm.nl voor deze scherpe prijzen jouw beurswand met logo maken.

BEURSWAND MET LOGO IN FULL-COLOR

Wil je je beurswand met logo laten bedrukken in full-color? Bij Kamerscherm.nl krijg je al je schermen en roomdividers bedrukt in full-color.

Door onze hoogwaardige inkt en de nieuwste printtechnieken kunnen wij een kleurvaste opdruk voor je realiseren. Het doek zelf is zeer slijtvast vanwege het materiaal: PVC zeil. Dat maakt deze beurswanden met logo heel goed bestand tegen regelmatig vervoer.

BEURSWAND MET BEDRIJFSLOGO BESTELLEN

Het is zeer eenvoudig om bij Kamerscherm.nl een beurswand met logo te bestellen. Je doorgaat een aantal simpele stappen.

Je stuurt ons de informatie door over de eigenschappen van de wand en voegt daarbij de afbeeldingen, foto's en logo's die je erop wilt hebben. De rest doen wij. Je hoeft enkel een beoordeling te geven van het vrijblijvende ontwerp van de beurswand die wij voor jou maken aan de hand van de doorgestuurde gegevens. Als dat in orde is, gaan we aan het werk om je stand op maat te maken. Je krijgt het binnen een week bij je afgeleverd en in elkaar gezet.

Wil je de bestelling sneller ontvangen? Maak dan tegen geringe meerkosten gebruik van onze 24 uur service. Binnen 24 uur heb je je bestelling dan binnen.

Bestel daarom snel je beurswand met logo bij onze vakmensen.