Beurswand mobiel

Zou je graag op de beurs willen staan met een beurswand die mobiel en professioneel is? Kamerscherm.nl is specialist op het gebied van het maken van beurswanden met een mobiele functie. Onze aluminium beursstands zijn eenvoudig verrijdbaar door een enkel persoon.

Om een zakelijke indruk achter te laten op een conferentie of een beurs kan je je scheidingswand met jouw bedrijfslogo laten bedrukken. Om maximaal gebruik van je logo te maken kan je ervoor kiezen het doek dubbelzijdig te laten bedrukken.

Wat je wensen ook mogen zijn, wij maken de perfecte mobiele beurswand op maat.

Mobiele beurswand voor vervoersgemak

Ben je benieuwd naar wat onze mobiele beurswanden zo uniek maakt voor vervoer?

Allereerst wordt het frame van elk scherm van een lichtgewicht metaal gemaakt. Het buizenframe om het PVC zeildoek in te spannen is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is zeer sterk en weegt niks. De gegalvaniseerde stalen koppelingen zijn roestvast en maken de constructie nog sterker.

Het oerdegelijke PVC doek is gemaakt voor de lange termijn. De hoogwaardige inkt die we voor de full-color opdruk gebruiken, in combinatie met het stevige zeil, maakt het geheel slijtvast en kan daardoor tegen een stootje. Een ander voordeel is dat het zeildoek van PVC Bisonyl is gemaakt, wat de beurswand met mobiele functie een brandwerende eigenschap geeft.

Snel een mobiele wand bestellen

Het is zeer gemakkelijk om een mobiele beurswand te bestellen bij Kamerscherm.nl.

Je hoeft ons slechts je bestanden met afbeeldingen toe te sturen, zodat wij aan de hand daarvan een vrijblijvend ontwerp kunnen maken. Vind je het een mooi ontwerp, dan gaan wij gauw aan de slag om je beursstand op maat te maken. Binnen een week heb je je mobiele wand in huis en kan je de beurs op.

Heb je snel een zakelijke scheidingswand nodig voor een bijeenkomst en is dat in minder dan een week? Dan kun je voor geringe meerkosten je scherm binnen 24 uur laten maken en afleveren op de gewenste locatie. Al vanaf € 300,- heb je een wand met full-color opdruk.

Neem daarom snel contact op met Kamerscherm.nl en laat een beurswand die mobiel is voor jou op maat maken.