Beurswand op wielen

Maak indruk op de beurs met een professionele beurswand op wielen. Onze beurswanden op wielen zijn zeer duurzaam, makkelijk vervoerbaar en uitgevoerd met rem. Door het lichtgewicht aluminium als basismateriaal is deze mobiele beursstand makkelijk te verplaatsen over zowel korte- als lange afstanden.

Vergroot de functionaliteit en laat je wand dubbelzijdig bedrukken. Geef het aan de ene zijde de afdruk die je graag wilt hebben en laat aan de andere kant je bedrijfslogo drukken. Zo kan iedere bezoeker je stand van verre herkennen.

Bekijk onze rekenmodule en bepaal wat je kwijt bent aan een professioneel doek. Al vanaf € 300,- heb je je eigen scheidingswand in huis, inclusief montage, transport en BTW. Bestel daarom snel je beurswand op wielen bij Kamerscherm.nl.

Beurswand op wielen en materiaal

Wil je een onverwoestbare beurswand op wielen? Wij leveren wanden die sterk zijn en waarvan de opdruk behouden blijft. Het buizenframe, waarin het PVC zeildoek is strak gespannen, is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Dit maakt vervoer zeer gemakkelijk. De koppelingen op het aluminium buizenframe zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid en om roesten te voorkomen.

Het doek is bijzonder slijtvast om de bedrukking van de afbeelding in uitstekende conditie te houden. De sterke eigenschap van het PVC zeildoek is vergelijkbaar met dat van vrachtwagenzeil. Tevens is het doek van PVC Bisonyl, voor éxtra brandveiligheid.

De kleuren van de opdruk zijn in full-color, dat wil zeggen dat alle hoge kwaliteit kleuren gebruikt kunnen worden om de print te realiseren. De combinatie met hoogwaardige kleureninkt, de nieuwste printtechnieken en een oersterk doek maken je beurswand op wielen tot een professioneel staaltje vakmanschap.

Bestel je wand op wieltjes vandaag nog

Wil je ook een handige mobiele beurswand op wielen? Plaats dan gauw je bestelling op Kamerscherm.nl. Stuur ons vervolgens je favoriete afbeeldingen op, waar wij direct mee aan de slag gaan. Vervolgens krijg je een geheel vrijblijvend proefontwerp teruggestuurd. Is deze volledig naar wens? Dan gaan we over op het drukken van je wand. Je hebt je stand op wieltjes dan in een week in je bezit.

Heb je specifieke eisen? Geef ons speciale afmetingen en order aantallen door en alles wordt voor je geregeld. Wil je dat je order binnen een dag in huis is? Maak gebruik van onze 24 uur service en je hebt je bestelling binnen 24 uur op de gewenste locatie.

 

Bestel je beurswand op wielen vandaag nog en ga spoedig de beurs op met je professionele wand.