Kamerscherm

Wil je een oerdegelijk kamerscherm met je eigen print? Wij leveren kamerschermen bestaande uit een stevig aluminium buizenframe met daarin een PVC zeildoek gespannen wat met elk ontwerp bedrukt kan worden. De koppelingen tussen de buizen zijn van roestbestendig, gegalvaniseerd staal.

Het kan op diverse manieren worden ingezet. In een open ruimte kan het als scheidingswand dienen om bijvoorbeeld voor wat privacy te zorgen. Of om een doorgang af te schermen. ook kan het als promotiemidddel worden ingezet in de vorm van een beurswand of hele beursstand. In huis kan het worden gebruikt als roomdivider om een ruimte in meedere stukken op te delen.

Wat je keuze ook is, bij ons kun je je scherm laten maken in elke gewenste maat. Gebruik onze rekenmodule om snel te weten wat de kosten zijn voorjouw scherm. Alle prijzen zijn inclusief alles: frame, bedrukt doek, transport, montage en BTW! Voor de meest scherpe prijs haal jij je eigen kamerscherm in huis.

Kamerscherm bedrukken 

Bij ons kun je een kamerscherm op doek bedrukken in full color, met hoge kwaliteit inkt. Ons streven is om een zeildoek af te leveren voor langdurig gebruik, met hoogwaardige materialen. We passen de modernste printtechnieken toe om dit te waarborgen. Voor multifunctioneel gebruik kan je kiezen voor een scherm met dubbelzijdige bedrukking. In dit geval krijgt het doek een zwarte tussenlaag om doordrukken van het kamerscherm te voorkomen.

Full-color kamerscherm

Je kamerscherm kan worden bedrukt met elk mogelijk ontwerp met alle mogelijke kleuren. De inkt is van hoogwaardige kwaliteit en alleen als het doek jaren in de felle zon hangt, zal pas verkleuring optreden. We drukken af op de hoogst mogelijke resolutie waardoor je versteld zult staan van de scherpte van het eindresultaat.

Logo voor op de beurs

Wil je een kamerscherm bedrukken met logo voor op beurzen en conferenties? Wij leveren professionele stands en wanden voor op de beurs. Wil je alleen je logo op het doek of een ontwerp met foto's van je product(en)? Stuur ons de digitale bestanden toe en we leggen je een proefontwerp voor.

Gebruikte materialen en constructie

De buizen van onze kamerschermen zijn van glanzend aluminium. De koppelingen van stevig staal. Het zeildoek is strak gespannen d.m.v. elastieken met spinhaak in het buizenframe en is gemaakt van stevig PVC Bisonyl. Dit is brandwerend en kan tegen een stootje. De stevigheid is vergelijkbaar met zeil van vrachtwagens. Het geheel is daardoor oersterk en zeer duurzaam.

Mobiel kamerscherm op wielen

Voor gebruik op een gladde ondergrond (laminaat, zeil, plavuizen) kun je ervoor kiezen om het kamerscherm mobiel te maken. De wieltjes zijn makkelijk verrijdbaar en hebben een rem. Het lichtgewicht aluminium, de stevigheid van de contructie en de optionele wielen dragen bij aan de mobiliteit van het kamerscherm.

Direct jouw scherm bestellen

Wanneer je weet hoe je je kamerscherm wilt hebben, kun je het aantal, de gewenste afmetingen en eventueel je afbeeldingen aan ons doorgeven. Wij geven je daarna een vrijblijvende prijs met een mogelijk ontwerp van het doek terug. Ben je tevreden met het ontwerp dan leveren we jouw kamerscherm na een week. Wil je een snellere service? Dan kun je tegen geringe meerkosten je scherm binnen 24 uur gemonteerd hebben. Wij zorgen dat het professioneel in elkaar gezet wordt.

Neem daarom direct contact op en bestel jouw kamerscherm!