Kamerscherm bedrukken

Laat een kamerscherm bedrukken met een mooie foto of je logo en zorg voor een extra aanvulling op jouw kamer of kantoor. Een PVC zeildoek, strak gespannen in een aluminium buizenframe (eventueel op wielen) kan geheel naar eigen voorkeur worden bedrukt. Spring er uit op beurzen met dit stoere scherm, of zorg simpelweg voor een originele opdeling van de kantine op je werk. De mogelijkheden zijn daarbij zeer divers: stuur je foto, logo, afbeelding of tekst op en binnen een week wordt jouw kamerscherm bedrukt en geleverd.

Kamerscherm bedrukken met bedrijfslogo

De beste manier om je kamerscherm in te vullen, is door deze te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Deze unieke vorm van promotie is niet alleen een mooie toevoeging voor de kantoorruimte, ook kan het ingezet worden als beurswand. Het doek kan ook dubbelzijdig worden bedrukt, in full-color!

Materiaal van het kamerscherm

Wanneer je een kamerscherm bij ons  laat bedrukken, bestaat deze alleen uit het meest hoogwaardige materiaal. 

Allereerst wordt het PVC zeildoek strak gespannen in een aluminium buizenframe voor een professionele uitstraling. De koppelingen zijn daarbij gemaakt van gegalvaniseerd staal, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om roest. De elastieken zijn voorzien van een haak en het doek is gemaakt van brandwerend PVC Bisonyl.

Wil jij een onverwoestbaar, kwalitatief hoogwaardig kamerscherm laten bedrukken? Dan hebben wij het ideale scherm voor je!

Hoe werkt de bedrukking?

Kamerscherm.nl zorgt dat de bedrukking van jouw scherm slechts een formaliteit is. Stuur simpelweg jouw logo, foto, afbeelding of tekst op, waarna wij deze uitwerken in een ontwerp. Het ontwerp wordt bedrukt volgens de nieuwste printtechnieken en met hoogwaardige inkt. Na goedkeuring wordt de wand al binnen een week geleverd. 

Direct een kamerscherm laten bedrukken

Al voor € 550,- krijg jij de beschikking over een volledig bedrukt, professioneel kamerscherm, inclusief BTW, transport én montage. Wil je vrijblijvend de mogelijkheden doornemen? Neem contact met ons op en laat je informeren over de bedrukking van jouw kamerscherm!