Kamerscherm doek

Wil je een kamerscherm met doek waarop je je eigen ontwerp wilt laten drukken? Bij Kamerscherm.nl ben je aan het juiste adres! Je kunt iedere foto, logo of andere digitale afbeelding op het PVC zeildoek laten afdrukken. Met een dergelijk scherm kun je de sfeer creëren die jij wenst. Scheidt met een kamerscherm als roomdivider een grote ruimte af. Of gebruik de scheidingswand met je (bedrijfs)logo in een kantoortuin of kantine. Op beurzen en congressen kun je het scherm als beurswand gebruiken. De mogelijkheden zijn talrijk.

Diverse kamerschermen

Voor gebruik op een gladde ondergrond kun je er wieltjes onder laten monteren zodat het een mobiel scherm wordt. Je rijdt het dan eenvoudig van en naar de gewenste plek.

Laat je wand op maat maken. Elke afmeting is mogelijk. We zagen de buizen op elke gewenste lengte zodat jouw ideale kamerscherm ook te maken is.

Je hebt al een kamerscherm vanaf € 550,-. Dit is inclusief alles: buizenframe, bedrukt doek, transport, montage en BTW! Bereken op de website zelf bij Jouw Kamerscherm hoe weinig je betaalt voor de door jouw gewenste afmeting en aantallen.

KAMERSCHERMDOEK IN FULL-COLOR

Kamerscherm.nl maakt niet gebruik van zomaar de eerste de beste materialen. De buizen zijn van aluminium en de koppelingen van gegalvaniseerd staal. Je frame zal dus niet roesten. Het doek is van stevig, brandwerend PVC Bisonyl, te vergelijken met vrachtwagenzeil.

Je doek bedrukken we full color met kwalitatieve inkt op de hoogste resolutie. Je foto’s en logo’s komen daardoor haarscherp op het doek. Je kunt je kamerscherm ook dubbelzijdig laten maken: het doek heeft dan een zwarte tussenlaag waardoor het niet doorschijnend is.

HOE BESTEL JE EEN SCHERM MET ZEILDOEK?

Eerst bepaal je hoe je je kamerscherm met doek precies wilt hebben. Denk aan de afmetingen, afbeeldingen , aantallen en specifieke eisen als wieltjes of dubbelzijdige bedrukking.

Nadat je deze stap hebt afgerond, stuur je de opdracht aan ons door, inclusief met de foto's, logo's of plaatjes die je afgedrukt wilt hebben. Wij zenden je een proefontwerp toe, zodat je weet hoe het uiteindelijke resultaat eruit ziet. Ben je hiermee tevreden dan maken wij je schermen op maat. Na ongeveer een week komen we de schermen bij je op locatie professioneel in elkaar zetten.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Bestel direct je kamerscherm en doek bij Kamerscherm.nl.