Kamerscherm met logo

Ben je op zoek naar een kamerscherm met logo voor op kantoor of voor zakelijke bijeenkomsten? Bij Kamerscherm.nl kunnen logo's in full-color bedrukt worden, op een op maat gemaakt doek.

Gebruik je kamerscherm als roomdivider om een grote ruimte op te delen of gebruik het op kantoor om een professionele sfeer te creëren door de toevoeging van het bedrijfslogo. Tevens kan men een scheidingswand met bedrijfslogo heel goed gebruiken als beursstand op een beurs of congres.

Bekijk onze vele opties om een kamerscherm samen te stellen, zoals wielen of dubbelzijdige bedrukking. Onze handige rekenmodule op de site kan je daarbij helpen. Wij hanteren voor alles lage prijzen; al voor € 550,- heb je een wand in full-color, met inbegrip van BTW, transportkosten en montage. Bestel snel je professionele kamerscherm met logo bij ons en krijg het na een week professioneel gemonteerd

EEN KAMERSCHERM MET FULL-COLOR LOGO

Door de nieuwste printtechnieken en hoogwaardige inkt kunnen we een kamerscherm met full-color logo bedrukken in zeer hoge kwaliteit. Het is mogelijk om elke gewenste afbeelding, foto of logo in heldere kleuren af te drukken. De hoge kwaliteit inkt maakt je opdruk prachtig.

Het PVC zeildoek maakt een sterke ondergrond voor je bedrijfslogo. Het doek is vergelijkbaar met het robuuste vrachtwagenzeil, dat wel tegen een stootje kan. Daarnaast is het brandwerend. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je je full-color kamerscherm met logo zeer lang kunt gebruiken.

EEN SCHERM MET BEDRIJFSLOGO BESTELLEN

Om je kamerscherm met logo te bestellen doorloop je een eenvoudige bestelprocedure.

Geef je wensen tezamen met de bedrijfslogo's aan ons door. Onze designers geven je vervolgens een vrijblijvend ontwerp. Ben je tevreden met hoe je scherm er uiteindelijk uit zal zien, dan zullen we tot uitvoer over gaan. De roomdivider of beurswand met logo heb je dan in een week bij je afgeleverd.

Heb je liever een snelle bezorging? Maak dan gebruik van onze versnelde productie- en bezorgservice. Je hebt je stand dan in 24 uur opgeleverd op de gewenste locatie.

Maak gebruik van onze voordelige diensten en bestel snel een kamerscherm met logo!