Kamerscherm mobiel

Wil je ook een mobiel kamerscherm om makkelijk te kunnen verplaatsen? We monteren handige wielen met rem onder je kamerscherm, voor een handig eindresultaat.

Een mobiele roomdivider komt goed van pas indien je open ruimtes op een professionele manier af wilt schermen. Ga je vaak naar beurzen, congressen of conferenties en heb je daar je scheidingswand voor nodig? Dan is het handig als je stand mobiel is en makkelijk te verzetten.

Een standaard uitvoering op wieltjes heb je al vanaf € 550,-. Dit is inclusief alles: buizenframe, bedrukt zeildoek, wieltjes, transport, montage en BTW. Kies daarom voor het laten maken van een mobiel kamerscherm.

MATERIAAL VAN JE MOBIELE KAMERSCHERM.

Onze mobiele kamerschermen zijn makkelijk even aan de kant te zetten. Het lichtgewicht aluminium buizenframe is hier uitermate geschikt voor. De constructie bestaat uit een sterk frame dat koppelingen heeft van gegalvaniseerd staal. Het doek wordt in het midden gehouden door middel elastieken met spinhaak.

Door de slijtvaste eigenschappen van het PVC zeildoek en de hoogwaardige inkt is een dergelijk mobiel kamerscherm uitermate bestendig om vaak te verplaatsen.

EEN MOBIEL KAMERSCHERM BESTELLEN

Bestel nu een kamerscherm dat voor mobiel gebruik dient. Het enige wat je hoeft te doen, is ons eenvoudige bestelproces doorlopen.

Je geeft aan ons de afmetingen door. Kies voor wielen in plaats van pootjes en stuur je digitale bestanden toe. Daarna gaan wij direct aan de slag gaan. Wij sturen je een gratis ontwerp op. Is deze volledig naar wens? Dan doen wij de rest!

Voor dubbelzijdige bedrukking of andere opties naast de wieltjes kun je onze rekenmodule gebruiken en bepalen wat je exact kwijt bent. Wij hanteren altijd lage prijzen.

Bestel daarom snel een mobiel kamerscherm bij onze vakspecialisten.