Kamerscherm op wielen

Zoek je het gemak van een verrijdbaar kamerscherm op wielen? Bij Kamerscherm.nl kun je eenvoudig een mooi kamerscherm bestellen met handige wieltjes voor gebruik op gladde ondergrond

Het scherm kan met deze handige toevoeging nu eenvoudig door een enkel persoon verplaatst worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het aanwezig zijn van genoeg mankracht in de buurt.

Wil je ook een kamerscherm op wielen? Plaats dan gauw een bestelling en laat het binnen een week op de gewenste locatie bezorgen en in elkaar zetten. Vanaf € 450,- heb je al een complete standaard full-color scheidingswand op wielen.

KAMERSCHERM OP WIELEN EN MATERIAAL

Naast de wielen onder het kamerscherm bestaat de wand uit een aluminium buizenframe. De gegalvaniseerde stalen koppelingen die het aluminium buizenframe bij elkaar houden zijn roestvast gemaakt en maken het frame af door hun sterke eigenschappen.

Het PVC zeildoek, dat je met iedere afbeelding kunt laten bedrukken, is bijzonder stevig en kan tegen een stootje. Dat is handig indien je van plan bent om het scherm als je het vaak wilt verplaatsen. Het PVC Bisonyl is overigens brandwerend, wat dient voor een uitstekende bescherming van je doek en omgeving.

Elke afmeting is mogelijk zodat ook jouw mooiste kamerscherm op wielen te maken is.

De gebruikte inkt is van hoge kwaliteit, waardoor iedere afbeelding in full-color kan worden afgedrukt. De gebruikte printtechnieken dragen bij aan het langdurig behoud van je scherm. Al met al ontvang je bij ons een mobiel en oersterk kamerscherm op wielen.

PLAATS NU JE BESTELLING MET EXTRA WIELTJES

Ben je benieuwd hoe je een kamerscherm op wielen bestelt? Dat is erg eenvoudig. Neem contact op met een van onze medewerkers en je wordt door een eenvoudig bestelproces geleid.

Je stuurt ons de foto's en logo's die je op je stand wilt hebben en wij sturen je een vrijblijvend ontwerp terug. Daarnaast geef je aan dat je wieltjes op je wand gemonteerd wilt hebben.

Wacht niet langer, neem contact op en bestel een kamerscherm op wielen.