Roomdivider doek

Wil je een eigen roomdivider met doek? Bij Kamerscherm.nl kun je het doek voor jouw roomdivider laten ontwerpen en bedrukken. Gebruik foto's, logo's en afbeeldingen om jouw print samen te stellen.

Bepaal zelf de afmetingen van de scheidingswand, of je het scherm dubbelzijdig wilt bedrukken en of je er wielen onder wilt om de wand mobiel te maken. Met jouw unieke roomdivider kun je de kamer opdelen zoals jij zelf wilt.

Bestel nu een wand en je krijgt het binnen een week bij je afgeleverd. Al voor € 300,- kun je een professioneel scherm laten maken. Kies daarom voor de scherpe prijzen van Kamerscherm.nl om jouw roomdivider met doek te laten bedrukken.

ROOMDIVIDER DOEK IN FULL-COLOR

Indien je op zoek bent naar levendige kleuren voor het doek van je roomdivider, ben je bij ons op de juiste plek. Wij kunnen iedere kleur met hoogwaardige inkt op je PVC zeildoek drukken. Van hoge kwaliteit foto's tot sprekende bedrijfslogo's: wij printen alles in full-color.

Door middel van de nieuwste printtechnieken en stevig PVC zeil krijg je een prachtige scheidingswand, die ook nog stevig en stabiel is. Daarbovenop komt de brandwerende eigenschap van het PVC Bisonyl, wel zo veilig natuurlijk.

Om het full-color doek volledig tot zijn recht te laten komen is het strak gespannen in een aluminium buizenframe. Het zeil blijft strak in het midden door de elastieken met spinhaak. De buizen zijn verbonden door koppelingen van gegalvaniseerd staal die roestbestendig zijn. Zo heb je een roomdivider met full-color bedrukt doek dat oersterk is én van lichtgewicht aluminium om eventueel vervoer gemakkelijk te maken.

ROOMDIVIDER BESTELLEN

Je eigen roomdivider met full-color doek bestellen? Bij ons is dat zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen, is het opsturen van de afbeeldingen die je graag op je wand wilt hebben. Daarna sturen wij je een proefontwerp terug. Is dat geheel naar wens? Dan starten wij met het bedrukken van het PVC zeildoek en het op maat maken van het frame. Je krijgt je scherm dan binnen een week geleverd.

Heb je er haast bij, omdat je snel op de beurs wilt staan met je beurswand? Dan is er voor een geringe meerprijs de 24 uur service om je wand snel bij je af te leveren. 

Ga voor snel en betaalbaar. Ga voor een roomdivider met doek bij Kamerscherm.nl.