Roomdivider met logo kopen

Ben je op zoek naar een professionele roomdivider met logo? Bij Kamerscherm.nl kan je voor een scherpe prijs een roomdivider met logo in full-color laten bedrukken.

Je kan een dergelijk scherm als beurswand gebruiken op een beurs of conferentie. Als je het dubbelzijdig laat bedrukken heb je een optimaal zicht op je bedrijfslogo. Daarnaast kun je het kamerscherm op de werkplek gebruiken om je bedrijf een professionele uitstraling te geven.

Je kunt je scheidingswand samenstellen op de manier die jij wilt. Laat er wielen onder plaatsen om het mobiel te maken. Kies zelf de afmetingen. Wij maken alles op maat en dat tegen een betaalbare prijs; al voor € 400,- heb je een volledige wand op maat gemaakt, thuisbezorgd, gemonteerd en dat met inbegrip van de BTW.

Koop nu een roomdivider met logo. 

Roomdivider met logo

ROOMDIVIDER MET LOGO IN FULL-COLOR

Een roomdivider met logo komt het beste tot zijn recht in full-color. Het doek komt er door de hoogwaardige kleureninkt en onze nieuwe printtechnieken uitstekend uit te zien. In combinatie met het stevige PVC zeildoek en de lichtbestendige inkt heb je een duurzame stand die gemaakt is voor langdurig gebruik.

Om de opdruk perfect zichtbaar te maken, is het doek van de roomdivider met logo strak gespannen in een lichtgewicht en sterk aluminium buizenframe.

ROOMDIVIDER MET BEDRIJFSLOGO BESTELLEN

Een roomdivider met bedrijfslogo bestellen is zo gebeurd:

Je geeft ons je wensen door wat betreft afmetingen, aantallen en overige opties zoals wieltjes of dubbelzijdig. Zend daarbij je afbeeldingen, logo's en foto's die je op je wand gedrukt wilt hebben. Je krijgt dan een vrijblijvend ontwerp van ons terug. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan beginnen wij direct met de productie. Na een week heb je je scheidingswand thuisbezorgd en in elkaar gezet

Heb je liever een nog snellere service? Dan kan je voor een kleine meerprijs je stand binnen 24 uur laten maken en opleveren op de gewenste locatie.

Wil je een betaalbare roomdivider met logo? Neem dan snel contact op met Kamerscherm.nl.