Beursstand met logo

Wil jij de beschikking krijgen over een beursstand met logo? Kamerscherm.nl zorgt dat jij er uitspringt op beurzen met jouw eigen scherm. Door een full-color bedrukt logo, op een strak gespannen PVC zeildoek in een aluminium buizenframe op stevige pootjes, hoef jij over bezoekers aan je stand niet te klagen. Meer weten over een beursstand met (bedrijfs)logo? Bekijk de mogelijkheden hieronder! 

Beursstand met bedrijfslogo

Laat uw beursstand bedrukken met jouw bedrijfslogo. De beste manier om op te vallen op beurzen en evenementen, maar toch die professionele uitstraling te behouden, is door een professioneel bedrukt bedrijfslogo. Kies er voor om alleen uw logo te laten zetten op de stand, of ga voor een combinatie van logo en foto. De mogelijkheden bij Kamerscherm.nl zijn zeer divers. 

Hoogwaardige materialen

Jouw beursstand met logo wordt alleen gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Het zeildoek is van PVC Bisonyl, wat het zeil net zo sterk maakt als het zeil van een vrachtwagen. Het wordt daarbij strak gespannen in een aluminium buizenframe van gegalvaniseerd staal, voor een glanzende, professionele uitstraling, zonder zorgen om eventuele roest.

Wil jij ook opvallen op beurzen en jouw bedrijfslogo laten zetten op een professionele beursstand? Kamerscherm.nl maakt het mogelijk!

Hoe wordt mijn logo op de beursstand verwerkt?

Kamerscherm.nl zorgt dat jouw (bedrijfs)logo op professionele wijze op de beursstand komt te staan. Het doek wordt full-color, met de nieuwste printtechnieken en met hoogwaardige kwaliteit inkt bedrukt. Hierdoor wordt het risico op kleurverschil vrijwel volledig uitgesloten. Stuur uw logo, tekst, foto of afbeelding op en krijg een vrijblijvend ontwerp. Bij goedkeuring wordt de beursstand daarbij al na een week geleverd op de oor jouw gewenste plaats. 

Neem contact op en laat een beursstand bedrukken met jouw logo!