Verplaatsbare roomdivider kopen

Wil je makkelijk en flexibel de ruimtes van je schoolgebouw, kantoor en expositieruimtes kunnen herindelen? Neem dan een snel verplaatsbare op maat gemaakte roomdivider.  

Onze mobiele roomdividers worden zo gemaakt dat deze altijd precies passen en perfect aansluiten op bij de stijl van de ruimte. Je kunt zelf  bepalen wat voor soort print er op de divider komt, zowel aan de voor als achterkant. 

Al vanaf € 400,- kun je een mobiele roomdivider kopen. Geheel op maat en volledig naar jouw specifieke wensen.

Stel nu je roomdivider naar eigen voorkeur samen op onze bestelpagina.

verplaatsbare roomdivider op wielen

MAKKELIJK APARTE RUIMTES MAKEN MET VERRIJDBARE ROOMDIVIDER 

De roomdivider is licht en stevig en makkelijk met z'n tweeën of met wielen zelfs alleen te verplaatsen. Zo kun je snel verschillende ruimtes in tweeën delen. Door de stevig constructie staat de roomdivider veilig en stabiel. Met de keuze om de verschillende kanten een eigen print te geven kun je zelfs een sfeer creëren die aansluit bij de functie van de ruimte. Meerdere roomdividers naast elkaar, geeft een totaal nieuwe look aan grote ruimtes. En wordt de scheidingswand een aanvulling op de decoratie. 

Voor onze klanten is veiligheid belangrijk. Door de stevigheid vallen ze niet om en doordat het doek van slijtvast PVC Bisonyl is, is de print niet alleen super mooi maar ook brandwerend en dus vooral ook veilig. Dat maakt onze oplossing de perfecte roomdivider. 

Onze roomdividers worden veel gebruikt in expositieruimtes, maar ook in aula's van scholen of kantines van bedrijven. Gebouwen met ruimtes die je vaak van functie wilt laten veranderen. Of een tijdelijk afschermende opbergruimte te creëren.

TOEPASSINGEN MOBIELE ROOMDIVIDERS  

Onze mobiele roomdividers zijn uitermate geschikt om snel ruimtes te maken die vaak van functie moeten veranderen. Een kantine die wordt veranderd in een ontspanningsruimte waar je kunt pingpongen. Een schoolgang waar kinderen rustig afgeschermd aan het werk kunnen, of een buurthuis waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.  

Door de sterke materialen, de hoogwaardige inkt en de lichtgewicht constructie zijn onze roomdividers daarvoor uitermate geschikt. 

De constructie van de verrijdbare wand bestaat uit een lichtgewicht aluminium buizenframe. De stalen koppelingen zorgen voor stevigheid waardoor je scherm eindeloos kunt verplaatsen zonder slijtage.

VEILIG & BRANDWEREND 

Voor onze klanten is veiligheid belangrijk. Door de stevigheid vallen ze niet om en doordat het doek van slijtvast PVC Bisonyl is, is de print niet alleen super mooi maar ook brandwerend en dus vooral veilig.

KOOP NU JE MOBIELE ROOMDIVIDER 

Je bepaalt zelf hoe groot de roomdividers moeten worden en wat voor print je wilt.

Geef ons aan welke afbeeldingen je als bedrukking op je wand wilt hebben en we sturen je een gratis ontwerp. Keur je het ontwerp goed? Dan gaan we over op de productie. Geef aan dat je de handige wieltjes wilt onder je scherm.

Bestel nu je verplaatsbare roomdivider en deel je ruimtes makkelijk en flexibel in!

Vragen ? Bekijk onze FAQ of email : info@kamerscherm.nl