Roomdivider mobiel

Wil je een roomdivider die mobiel en handig is voor in huis of op kantoor? Bij Kamerscherm.nl kun je een mobiele roomdivider met wielen laten maken. De grootte van het scherm en het soort bedrukking van de roomdivider kies je geheel zelf!

Deel je woonruimten in op jouw manier met een mobiele scheidingswand. De full-color opdruk met eigen afbeelding geeft een persoonlijke uitstraling mee. Of neem een beurswand met bedrijfslogo voor een professionele indruk op de beurs of op kantoor.

Bekijk de rekenmodule op onze site en stel een frame met doek naar eigen voorkeur samen. Al vanaf € 350,- heb je een mobiele roomdivider in je bezit. Maak gebruik van onze lage prijzen en bestel je mobiele kamerscherm is bij Kamerscherm.nl.

MOBIELE ROOMDIVIDER VOOR VERVOER

Onze mobiele roomdividers zijn uitermate geschikt voor verplaatsen. De sterke materialen, de hoogwaardige inkt en de lichtgewicht constructie zorgen ervoor dat dit aanzienlijk wordt vergemakkelijkt.

Aluminium is een zeer licht metaal. De constructie van de scheidingswand bestaat voornamelijk uit een aluminium buizenframe. De koppelingen die stevigheid geven zijn van gegalvaniseerd staal, wat roesten tegengaat. Verder is het doek van PVC Bisonyl wat slijtvast is, de inkt goed vasthoudt en ook nog eens brandwerend is.

We zorgen er voor dat je roomdivider mobiel is vanaf de oplevering. Je kunt het meteen naar de juiste plek rijden!

BESTEL NU EEN ROOMDIVIDER DIE MOBIEL IS

Bestel nu een mobiel en makkelijk te verplaatsen roomdivider. Je doorloopt hiervoor een eenvoudige bestelprocedure. Bepaal zelf hoe groot de roomdivers moeten worden!

Allereerst geef je aan welke afbeeldingen je als bedrukking op je wand wilt hebben. We sturen je dan een gratis ontwerp aan de hand van wat je ons geleverd hebt. Keur je het ontwerp goed? Dan gaan we over op de productie. Geef aan je de handige wieltjes wilt onder je scherm.

Bestel snel je roomdivider met mobiele functie en laat een onuitwisbare indruk achter!