Roomdivider op wielen

Zoek je een makkelijk verrijdbare roomdivider op wielen? Bij Kamerscherm.nl leveren we mobiele roomdividers op handige wieltjes. Met name als je van plan bent je wand regelmatig te verplaatsen, is een mobiel scherm de beste optie. Onze oerdegelijke schermen zijn uitermate geschikt voor regelmatig verplaatsen.

Standaard hebben onze roomdividers poten als onderstel die je tegen een kleine meerprijs kunt laten vervangen voor wielen. We hanteren altijd de laagste prijzen. Zo heb je al een scherm op wielen voor € 350,- inclusief transportkosten, BTW en montage. Wil je een mobiele wand? Bestel dan nu een roomdivider op wielen.

ROOMDIVIDER OP WIELEN EN MATERIAAL

Wij maken roomdividers op wielen van duurzame en stevige materialen, zodat je een stabiele scheidngswand hebt. Het buizenframe is van glanzend aluminium gemaakt, waarin het doek met bedrukking strak gespannen wordt. De koppelingen zijn van gegalvaniseerd staal. Het frame zal dus roestvrij zijn.

Het doek is van PVC zeil dat slijtvaste kwaliteiten bezit. Het is bovendien brandwerend. Je hebt met onze dividers een onverwoestbaar product in handen.

Wil je naast een sterk scherm meer mobiliteit, kies dan voor een roomdivider op wielen. Je bepaalt zelf de afmetingen.

LAAT JE EIGEN SCHERM OP WIELTJES MAKEN

Ga voor een roomdivider op wielen en je zal niemand meer nodig hebben voor het verplaatsen van een wand.

Je volgt simpelweg een eenvoudig bestelproces en je ontvangt je kamerscherm met wieltjes al na een week. Het enige wat je hoeft te doen, is één of meerdere afbeeldingen aan ons meegeven om jouw full-color afdruk mee te maken. Wanneer wij een vrijblijvend ontwerp naar je hebben gestuurd waar jij toestemming op hebt gegeven gaan we over op productie en krijg je je roomdivider zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Bestel daarom direct jouw roomdivider op wielen bij Kamerscherm.nl.