Scheidingswand doek

Wil je een scheidingswand met doek laten bedrukken, met de door jouw gewenste opdruk? Bij Kamerscherm.nl kun je het doek van je scheidingswand met elk gewenste afbeelding laten bedrukken. Schep de sfeer in huis of op kantoor die jij graag wilt.

Gebruik je wand als roomdivider binnenshuis om grote ruimten op te delen, of ga voor een professionele uitstraling en bestel een wand met bedrijfslogo voor op kantoor. Tevens kun je kiezen voor een mobiele wand met wieltjes voor gebruik op gladde ondergrond.

Bestel je scherm in ieder gewenste afmeting met ieder gewenste foto en laat het deze week nog bij je afleveren. Al voor € 400,- heb je een scheidingswand met doek in full-color bij je thuis afgeleverd en gemonteerd (inclusief BTW). Plaats daarom snel je order bij Kamerscherm.nl voor jouw eigen scheidingswand met doek.

SCHEIDINGSWAND DOEK IN FULL-COLOR

Laat het doek van je scheidingswand in full-color bedrukken. Hoogwaardige kleureninkt zorgt voor een prachtig doek dat een onuitwisbare indruk achterlaat. Daarbij is de afdruk op het zeildoek erg duurzaam. Door middel van onze nieuwste printtechnieken en het stevige PVC zeildoek is het geheel bijzonder slijtvast.

Het frame van het doek houdt de full-color afbeelding op zijn plaats. Het buizenframe bestaat uit lichtgewicht aluminium voor een glanzende indruk. De koppelingen zijn van gegalvaniseerd staal, wat roesten voorkomt. De constructie is daarbij gemaakt voor langdurig gebruik en eventueel vervoer.

De full-color eigenschappen van de scheidingswand en het doek blijven door het gebruik van onze hoogwaardige materialen behouden.

HOE JE EEN ZEILDOEK BESTELT

Het bestelproces voor je scheidingswand met doek is zeer eenvoudig. Je geeft alle gegevens omtrent de afmetingen, aanpassingen (zoals wieltjes) en de gewenste afbeeldingen aan ons door. Aan de hand van de opgestuurde afbeeldingen maken wij een proefontwerp voor je kamerscherm. Ben je daarover te spreken, dan gaan wij het scherm voor je samenstellen en bedrukken. Binnen een week is het bij je bezorgd.

Heb je liever een razendsnelle aflevering? Maak dan gebruik van onze snelservice. Binnen 24 uur heb je je wand al binnen. Ideaal wanneer je een beurswand op tijd nodig hebt. Voor een standaard levering kun je al een scheidingswand bestellen voor € 400,-. Dit is geheel met kosten voor montage, transport en BTW.

Laat je scheidingswand met unieke doek vandaag nog bestellen en je hebt het binnen een week thuis.