Scheidingswand Decoratief - Bedruk het doek

Een scheidingswand decoratief gebruiken ? Door de wand aan een of twee kanten te laten bedrukken schep je de sfeer in een receptie, school of kantoor zoals jij die graag wilt.

Met een decoratieve scheidingswand richt je niet alleen je ruimte in zoals jij dat wilt maar creëer je ook een professionele uitstraling. Je kunt de wanden bestellen met een bedrijfslogo, een achtergrond die bij de ruimte past of juist gebruiken als communicatiemiddel in de vorm van een informatiepaneel.

Bestel je scherm in iedere gewenste afmeting met iedere gewenste foto en laat het deze week nog bij je afleveren.

Al voor € 400,- heb je een scheidingswand met doek in full-color afgeleverd en gemonteerd (inclusief BTW). Plaats daarom snel je order bij Kamerscherm.nl voor jouw eigen scheidingswand met doek.

scheidinswand decoratief met bedrukt doek in receptie

DECORATIEVE SCHEIDINGSWAND IN FULL-COLOR

Laat het doek van je scheidingswand voor op kantoor of school in full-color bedrukken. Hoogwaardige kleureninkt zorgt voor een prachtig doek dat een onuitwisbare indruk achterlaat. Daarbij is de afdruk op het zeildoek erg duurzaam. Door middel van onze nieuwste printtechnieken en het stevige PVC zeildoek is het geheel bijzonder slijtvast.

Het frame van de decoratieve scheidingswand houdt de full-color afbeelding op zijn plaats. Het buizenframe bestaat uit lichtgewicht aluminium voor een glanzende indruk. De koppelingen zijn van gegalvaniseerd staal, wat roesten voorkomt. De constructie is daarbij gemaakt voor langdurig gebruik en eventueel vervoer.

De full-color eigenschappen van de scheidingswand en het doek blijven door het gebruik van onze hoogwaardige materialen behouden.

KOOP DECORATIEVE SCHEIDINGSWANDEN

Het bestelproces voor je scheidingswand met doek is zeer eenvoudig. Je geeft alle gegevens omtrent de aantallen, afmetingen en gewenste opdruk aan ons door. Aan de hand van de opgestuurde afbeeldingen maken wij een proefontwerp voor je kamerscherm. Ben je daarover te spreken, dan gaan wij het scherm voor je samenstellen en bedrukken. Binnen een week is het bij je bezorgd.

Heb je liever een razendsnelle aflevering? Maak dan gebruik van onze snelservice. Binnen 24 uur heb je je wand al binnen. Ideaal wanneer je een beurswand op tijd nodig hebt. Voor een standaard levering kun je al een scheidingswand bestellen voor € 400,-. Dit is geheel met kosten voor montage, transport en BTW.

Koop je decoratieve scheidingswanden vandaag nog en we komen ze binnen een week bij je installeren.