Mobiele Scheidingswand op Maat Kopen

Heb je thuis of op kantoor een open ruimte die je graag wilt herindelen met een scheidingswand? Bij Kamerscherm.nl koop je scheidingswanden op maat, geschikt voor divers gebruik. Onze wanden zijn gemaakt van slijtvaste materialen die tegen een stootje kunnen.

Een scheidingswand kan gebruikt worden als roomdivider als je de woonkamer of een andere open ruimte wilt opdelen. Voor bedrijven en personen die een professionele presentatie willen voordragen, kan het scherm gebruikt worden als beurswand of beursstand. Daarmee kan gemakkelijk het bedrijfslogo of een pakkende slogan bedrukt worden.

Ben je benieuwd naar de kosten? Op onze site vind je een rekenmodule om gemakkelijk en snel de prijs van je scheidingswand uit te rekenen. Wij leveren al wanden voor € 400,- inclusief BTW, montage- en transportkosten. Neem daarom jouw betaalbare scheidingswand af bij Kamerscherm.nl. Elke afmeting is mogelijk!

Scheidingswand bedrukken

Om een scheidingswand te bedrukken met de hoogst leverbare kwaliteit maken wij gebruik van de nieuwste printtechnieken. Door hoogwaardige inkt te combineren met een slijtvast zeildoek krijg je een oerdegelijk product waarvan de kleur jarenlang onaangetast blijft. Je kunt het doek zowel enkelzijdig als dubbelzijdig laten afdrukken. Bij het bedrukken van een dubbelzijdige scheidingswand gebruiken we een zwarte tussenlaag om doordrukken te voorkomen. Mocht je een wand enkel voor de functionaliteit willen hebben, dan kan je een scheidingswand in een effen kleur laten bedrukken of zelfs geheel wit laten.

Full-color scheidingswand

Je kunt bij ons iedere afbeelding op je scheidingswand laten printen in full-color. Van eenvoudige afbeeldingen met tekst tot hoge kwaliteit foto's kunnen in full-color afgedrukt worden. Door de speciale inkt blijft je full-color scherm beschermd tegen kleurveranderingen zullen kleuren slechts veranderen bij overmatige blootstelling aan zonlicht.

Met logo voor op de beurs

Voor een professionele uitstraling op de beurs kun je een haarscherp en stijlvol logo op je scheidingswand laten drukken. Zend ons je logo('s) en je krijgt van ons vervolgens een vrijblijvend ontwerp teruggestuurd. Wil je meerdere foto's of afbeeldingen laten combineren? Dat kan. Stuur ons je afbeeldingen en wij maken volgens een professioneel ontwerp voor je scheidingswand met logo.

Gebruikte materialen en constructie

De constructie van de scheidingswand bestaat uit een aluminium buizenframe dat glanzend oogt. Het PVC zeildoek is strak in dit buizenframe gespannen. Het doek bestaat uit brandwerend PVC Bisonyl en is bijzonder stevig. Het is vergelijkbaar met een vrachtwagenzeil, dat wel tegen een stootje kan. De scheidingswand staat op stabiele aluminium poten. De afmeting van de gehele scheidingswand kan naar wens op maat worden gezaagd.

Mobiele scheidingswand op wielen

Wil je een mobiele scheidingswand hebben? Laat dan onder de standaard aluminium poten wielen monteren. Deze wieltjes zijn voorzien van een rem en zijn geschikt voor vlakke oppervlakten als zeil, laminaat en plavuizen. Het geheel van lichte materialen en het voordeel van de mobiliteit van de wielen, maakt een dergelijke scheidingswand op wielen zeer geschikt voor verplaatsen.

Direct bestellen

Wanneer je een scheidingswand bij ons afneemt stuur je je gewenste afbeeldingen om te printen naar ons op. Wij maken een vrijblijvend ontwerp. Na goedkeuring wordt jouw wand op maat gezaagd. De levertijd is gewoonlijk een week. Mocht je op korte termijn een kamerscherm nodig hebben, kun je tegen een kleine meerprijs gebruik maken van onze spoedservice. Je krijgt je scheidingswand dan binnen 24 uur opgeleverd. Neem daarom direct contact met ons op en krijg de beschikking over jouw eigen wand.