Scheidingswand Kopen

Wil je een ruimte op bijvoorbeeld school, kantoor of buurtcentrum graag makelijk en vaak opnieuw kunnen verdelen ? Bij Kamerscherm.nl koop je snel te verplaatsen scheidingswanden op maat, geschikt voor divers zakelijk gebruik.

De flexibele scheidingswanden op pootjes of wieltjes kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld een grote open ruimte op te  delen of om je werknemers meer privacy te geven. Onze scheidingswanden op wieltjes zijn makkelijk en snel verrijdbaar. Hierdoor kun je ze goed gebruiken om bijvoorbeeld een aula te splitsen om er verschillende activiteiten te kunnen organiseren. Omdat we de wanden op maat maken, passen ze altijd, ook om ze na gebruik  makkelijk op te kunnen bergen in een berging.

Benieuwd naar de kosten? Reken snel de prijs van je scheidingswand uit met onze makkelijke rekenmodule. Wij leveren al wanden voor € 550,- inclusief BTW, montage- en transportkosten. Of bel ons nu voor jouw betaalbare scheidingswand op maat : 06 41009977. 

Scheidingswanden op Kantoor

Scheidingswand op wielen in bedrijfskantine

Onze scheidingswanden worden door kantoren gebruikt om kantines op te delen of om met behulp van verrijdbare wanden multifunctionele ontspannings ruimtes te creëren. Ook worden de scheidingswanden gebruikt om bureaus van elkaar te scheiden en zo extra werkplekken met meer privacy voor betere concentratie en productiviteit te creëren.  

Ook voor het geven van een presentatie zijn de wanden geschikt: een witte achterkant op de wand kan gebruikt worden als projectiescherm en met een groene achtergrond kun je de wand gebruiken voor het opnemen van video's voor bijvoorbeeld op social media of trainingen. Doordat onze mobiele schermen makkelijk om te draaien zijn, kun je met een door jouw zelf uitgezochte print de ruimte na je presentatie of opname de sfeer geven die je zelf wilt. 

Scheidingswand op Scholen

Veel scholen gebruiken onze scheidingswanden om leerlingen tijdelijk afgeschermde rustige werkplekken te geven om geconcentreerd te kunnen werken op bijvoorbeeld de gang. Materialen uit het zicht te kunnen opbergen of om een aula tijdelijk in meerdere ruimtes te splitsen zodat er verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden. 

Scheidingswand afschermen spullen

 

Meer voorbeelden van scheidingswanden voor zakelijke klanten. Ook voor beurzen hebben wij de perfecte oplossing. 

Contact ons op een scheidingswand op maat te kopen. 

Scheidingswand bedrukken ; kies je eigen print

Wij kunnen je scheidingswand bedrukken met je eigen print in de hoogst leverbare kwaliteit, bedrukt met de nieuwste printtechnieken. Door hoogwaardige inkt te combineren met een slijtvast zeildoek krijg je een oerdegelijk product waarvan de kleur jarenlang onaangetast blijft. Je kunt het doek ook dubbelzijdig laten afdrukken, wat vooral mooi is als je een afscheiding maakt in een grote ruimte. Bij het bedrukken van een dubbelzijdige scheidingswand gebruiken we een zwarte tussenlaag om doorschijnen te voorkomen. Mocht je een wand enkel voor de functionaliteit willen hebben, dan kun je een scheidingswand in een effen kleur laten bedrukken of zelfs geheel wit laten.

Ook om een beursstand mooi en voor een goede prijs vorm te geven zijn onze wanden uitermate geschikt. Met bedrijfslogo, productinformatie of een pakkende slogan om klanten mee te winnen en te informeren.

Scheidingswand op Maat 

Wij maken scheidingswanden op elke maat dus ze passen precies in de ruimtes van jouw kantoor, school of buurtcentrum en zijn makkelijk op te ruimen of aan de kant te plaatsen.

Full-color scheidingswand

Je kunt bij ons iedere afbeelding op je scheidingswand laten printen in full-color. Van eenvoudige afbeeldingen met tekst tot hoge kwaliteit foto's kunnen in full-color afgedrukt worden. Door de speciale inkt blijft je full-color scherm beschermd tegen kleurveranderingen. Deze zullen kleuren slechts veranderen bij overmatige blootstelling aan zonlicht.

Met logo voor op de beurs

Voor een professionele uitstraling op de beurs kun je een haarscherp en stijlvol logo op je scheidingswand laten drukken. Zend ons je logo('s) en je krijgt van ons vervolgens een vrijblijvend ontwerp teruggestuurd. Wil je meerdere foto's of afbeeldingen laten combineren? Dat kan. Stuur ons je afbeeldingen en wij maken volgens een professioneel ontwerp voor je scheidingswand met logo.

Gebruikte materialen en constructie

De constructie van de scheidingswand bestaat uit een aluminium buizenframe dat glanzend oogt. Het PVC zeildoek is strak in dit buizenframe gespannen. Het doek bestaat uit brandwerend PVC Bisonyl en is bijzonder stevig. Het is vergelijkbaar met een vrachtwagenzeil, dat wel tegen een stootje kan. De scheidingswand staat op stabiele aluminium poten. De afmeting van de gehele scheidingswand kan naar wens op maat worden gezaagd.

Mobiele scheidingswand op wielen

Wil je een mobiele scheidingswand voor professioneel gebruik hebben? Laat dan onder de standaard aluminium poten wielen monteren. Deze wieltjes zijn voorzien van een rem en zijn geschikt voor vlakke oppervlakten als zeil, laminaat en plavuizen. Het geheel van lichte materialen en het voordeel van de mobiliteit van de wielen, maakt een dergelijke scheidingswand op wielen zeer geschikt voor verplaatsen.

Direct kopen met online bestellen

Je koopt een scheidingswand bij ons online, door de gewenste maten en afbeeldingen door te geven. Wij maken dan een vrijblijvend ontwerp. Na goedkeuring wordt jouw wand op maat gemaakt. En bij jouw organisatie geinstalleerd. De levertijd is gewoonlijk een week.

Heb je sneller je scheidingswand nodig, bel dan voor onze spoedservice met: 06 41009977 . Je krijgt je scheidingswand dan binnen 24 uur geleverd.