Scheidingswanden op kantoor

Scheidingswanden staan voor flexibiliteit: een ruimte indelen op de manier zoals jij dat wilt om deze met gemak van functie te laten veranderen.

Wat zijn de voordelen van scheidingswanden in kantoren ?

Waarom zijn scheidingswanden zo'n handige oplossing voor kantoren en waar moet je rekening mee houden bij de aanschaf of plaatsing van een scheidingswand ?

Flexibele en multifunctionele ruimtes

Tijdens covid-19 is de manier van werken op kantoren veranderd. Teams zitten niet meer vijf dagen per week samen op kantoor.

Misschien heb je minder ruimte nodig of wil je de indeling van de ruimte dagelijks of wekelijks kunnen veranderen. Dit kan eenvoudig met scheidingswanden van Kamerscherm.nl: in een open space zijn er veel mogelijkheden om deze flexibel in te delen. Met een scheidingswand op wielen verander je een ruimte makkelijk in je eentje.

Privacy

Niet iedereen kan of wil in een open ruimte werken. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je als individu of team meer privacy ervaren. Je kunt afgeschermd werken van andere collega's en je hierdoor beter concentreren.

Met onze scheidingswanden kun je tijdelijke wanden die meer privacy  creĆ«ren en omdat we ze precies op maat maken, passen ze altijd perfect.

Informatie en indeling van de lobby en receptie

Scheidingswanden bij de receptie, balie of de ingang van je bedrijf zijn een echte decoratieve blikvanger. Hiermee versterk je de branding van jouw bedrijf terwijl je gasten binnenkomen of even moeten wachten tot ze verder geholpen worden.

Zo kun je je logo laten bedrukken op de wand of informatie geven over je producten. Of de laatste successen laten zien van je bedrijf of organisatie.

Maar ze helpen natuurlijk ook om een dynamische ruimte te maken die je snel kunt veranderen!

Kantine / Recreatieruimte

Steeds meer bedrijven bieden recreatie aan voor hun personeelsleden om tussen het werk door even het hoofd leeg te maken om vervolgens weer met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Scheidingswand met logo op kantoor

Niet elk bedrijf heeft daar zomaar de ruimte voor. Verrijdbare wanden kunnen in combinatie met tafels helpen om bijvoorbeeld kantines razendsnel te veranderen in een recreatieruimte waar je verschillende activiteiten kan laten plaatsvinden.

Projectie of Green screen

Social media en videoboodschappen zijn een belangrijk onderdeel van de marketing van een bedrijf geworden. Onze scheidingswanden kun je prima als green screen gebruiken als achtergrond van je videos. Maar je kunt ze ook gebruiken om beelden op te projecteren bijvoorbeeld in een lobby. 

Aan de achterkant kun je een geheel andere print plaatsen zoals logo, foto's of tekst.

Voorwaarden voor scheidingswanden op kantoor

Waaraan moet een scheidingswand op kantoor aan voldoen ?

Veiligheid

Werknemers moeten veilig kunnen werken. Dat is een van de voorwaarden waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf of plaatsing van scheidingswanden.

De scheidingswanden van Kamerscherm.nl worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk, stabiel en bovendien brandveilig.

Op Maat

Een scheidingswand moet natuurlijk precies passen op jouw kantoor. Zowel qua afmetingen als qua uiterlijk.

Onze scheidingswanden zijn leverbaar in iedere gewenste kleur en worden op maat gemaakt.

Scheidingswanden van Kamerscherm.nl

Bestel je op maat gemaakte en naar wens bedrukte scheidingswand voor je kantoor al vanaf 550 euro bij Kamerscherm.nl.

Na een week komen we ze persoonlijk bij je installeren.

Meer informatie ?

Bel ons: 06 41009977 

Of stuur een email naar : INFO@KAMERSCHERM.NL