Scheidingswand met logo

Wil je een professionele scheidingswand met logo voor je kantoor of beurs? De vakspecialisten van Kamerscherm.nl kunnen je jouw scheidingswand op maat maken, inclusief iedere gewenste opdruk (zoals een logo).

Een beursstand of beurswand met bedrijfslogo is goed te gebruiken in meerdere situaties. Men kan het gebruiken voor de branding van een merknaam op conferenties, congressen en beurzen. Maar het kan ook op de werkvloer als roomdivider worden gebruikt om de kantine af te schermen en het bedrijf een professionele uitstraling mee te geven.

Stel je eigen wand samen. Kies voor wielen of pootjes. Bepaal zelf de afmetingen, afbeeldingen en kleuren. Wij doen de rest. Al vanaf € 400,- kan je een compleet scherm op pootje laten maken en bezorgen. En dat inclusief de BTW. Stel niet langer uit en bestel je scheidingswand met logo bij Kamerscherm.nl.

SCHEIDINGSWAND MET LOGO IN FULL-COLOR

Wil je de beste kwaliteit kleureninkt op het doek? Wij bedrukken het logo op je scheidingswand met hoge kwaliteit inkt in full-color.

De doeken kunnen ook dubbelzijdig worden bedrukt zodat je scheidingswand aan beide zijden een zlefde of andere bedrukking heeft. Onze scheidingswanden met logo op stevig PVC zeildoek zijn bestand tegen een stootje.

SCHEIDINGSWAND MET BEDRIJFSLOGO BESTELLEN

Een scheidingswand met logo bestellen is zeer gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de stappen hieronder te doorlopen:

Geef door welke opties je hebt gekozen voor je scheidingswand, zoals afmetingen, enkel- of dubbelzijdige bedrukking en of je een mobiele uitvoering wilt. Gelijktijdig stuur je ons de afbeeldingen en logo's die je afgedrukt wilt hebben. Wij sturen je dan een gratis proefontwerp terug, zodat je een indruk hebt van hoe je wand eruit komt te zien. Ben je het daarmee eens dan, gaan wij aan het werk en krijg je je scherm binnen een week geleverd.

Wil je een extra snelle service? Voor geringe meerkosten heb je je kamerscherm met doek in 24 uur bij je thuisbezorgd.

Bestel voor deze aantrekkelijke prijzen je scheidingswand met logo bij Kamerscherm.nl!