Scheidingswand met logo

Wil je een professionele scheidingswand met logo voor je kantoor of beurs? De vakspecialisten van Kamerscherm.nl kunnen jouw scheidingswand op maat maken, inclusief iedere gewenste opdruk (zoals een logo).

Onze oplossingen zijn ideal voor een beurswand met bedrijfslogo en een echte stoere blikvanger. Maar ook voor andere bedrijfs branding van de merknaam op conferenties, congressen en tentoonstellingen is onze oplossing geschikt. Ook op kantoor als roomdivider of om de kantine flexibel in te delen worden onze schermen met logo's gebruikt. 

Stel je eigen wand samen. Kies voor wielen of pootjes. Bepaal zelf de afmetingen, afbeeldingen en kleuren. Wij doen de rest. Al vanaf € 400,- kun je een compleet scherm op pootjes laten maken en bezorgen. En dat inclusief BTW. Stel niet langer uit en bestel je scheidingswand met logo bij Kamerscherm.nl.

SCHEIDINGSWAND MET LOGO ZWART-WIT OF IN FULL-COLOR

Scheidingswand met logo op kantoor

Wij bedrukken het logo op je scheidingswand met hoge kwaliteit inkt in zwart-wit of full-color.

De doeken kunnen ook dubbelzijdig worden bedrukt zodat je scheidingswand aan beide zijden dezelfde of andere bedrukking heeft. Onze scheidingswanden met logo op stevig PVC zeildoek zijn bestand tegen een stootje.

SCHEIDINGSWAND MET BEDRIJFSLOGO BESTELLEN

Een scheidingswand met logo bestellen is zeer gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de stappen hieronder te doorlopen:

Geef door welke opties je hebt gekozen voor je scheidingswand, zoals afmetingen, enkel- of dubbelzijdige bedrukking en of je een mobiele uitvoering wilt. Gelijktijdig stuur je ons de afbeeldingen en logo's die je afgedrukt wilt hebben. Wij sturen je dan een gratis proefontwerp terug, zodat je een indruk hebt van hoe je wand eruit komt te zien. Ben je het daarmee eens dan, gaan wij aan het werk en krijg je je scherm binnen een week geleverd.

Wil je een extra snelle service? Voor geringe meerkosten heb je je kamerscherm met doek in 24 uur bij je thuisbezorgd.

Bestel voor deze aantrekkelijke prijzen je scheidingswand met logo bij Kamerscherm.nl!