Scheidingswand bedrukken

Wil je een scheidingswand bedrukken, omdat je een te open woonruimte hebt of omdat je er een nodig hebt voor jullie kantine? Welke reden je ook hebt, wij bedrukken elk type scheidingswand voor je op een extra stevig en duurzaam doek.

Met nieuwe printtechnieken en full-color bedrukking breng je je bedrijfslogo of achtergrondfoto werkelijk tot leven. In combinatie met het moderne aluminium buizenframe en de gegalvaniseerde koppelingen van staal heb je in een klap een professioneel kamerscherm tot je beschikking.

Wil je ook een stoere en slijtvaste scheidingswand, bedrukt in full-color? Neem contact met ons op en geef jouw voorkeur door.

SCHEIDINGSWAND BEDRUKKING IN FULL-COLOR

Zoek je naar een scheidingswand die bedrukt is met hoogwaardige inkt? Al onze wanden worden samengesteld uit slijtvast PVC zeildoek. Daarop drukken wij met zorg je full-color afbeelding(en) af.

Een dergelijk doek kan jarenlang meegaan en behoudt zijn kleuren in full-color. Daarbij bedrukken wij naast gedetailleerde foto's ook tekst, logo's en effen achtergrondkleuren. Elke kleurcombinatie kan gemaakt worden om je scheidingswand mee te bedrukken.

BEDRIJFSLOGO LATEN BEDRUKKEN

Een professionele scheidingswand laten bedrukken met bedrijfslogo is ideaal om als promotiemiddel te dienen op beurzen en conferenties. Maar daarnaast is een mobiele wand tevens geschikt indien je de werksfeer op kantoor een professionele uitstraling wilt geven.

Wil je een wand als roomdivider laten fungeren om de kantine mee af te schermen? Dan kun je kiezen voor een dubbelzijdige bedrukking met bedrijfslogo. Het scherm krijgt dan een zwarte tussenlaag mee voor een uitstekend resultaat.

SCHEIDINGSWAND BEDRUKKING & PROCEDURE

Wanneer je ervoor kiest om bij Kamerscherm.nl een scheidingswand te laten bedrukken, zorgen wij ervoor dat alles soepel en vlekkeloos verloopt. Je stuurt ons eenvoudig je gewenste afbeelding op en wij sturen je vervolgens een gratis ontwerp terug. Bent je tevreden met het ontwerp, dan drukken wij jouw doek en heb je het binnen een week in huis of op kantoor.

In het geval dat je een nog snellere levering wenst, kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van onze 24 uur service. Binnen een dag heb je jouw in full-color bedrukte scheidingswand in bezit.

Heb je nog vragen of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Kamerscherm.nl en laat jouw scheidingswand bedrukken.