Tijdelijke wand plaatsen

Voor een tijdelijke oplossing om een ruimte aan te passen of in tweeën delen, wil je wanden gebruiken die snel kunt verplaatsen of opnieuw of anders kunt gebruiken. Een belangrijk voordeel van tijdelijke wanden is dat ze makkelijk  weer kunnen worden opgeruimd en elders in de ruimte kunnen worden geplaatst. Tijdelijke wanden zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ingezet worden voor verschillende activiteiten. In het onderstaande artikel bespreken we de diverse mogelijken voor tijdelijke wanden.

Voordelen van tijdelijke scheidingswanden

Een tijdelijke scheidingswand is de perfecte oplossing als je steeds een andere of niet permanente indeling van een ruimte nodig hebt.

Met makkelijk verplaatsbare scheidingswanden maak je snel aparte ruimtes in kantoor, sporthallen of andere grote ruimtes. Om meer privacy te creëren voor werknemers en scholieren, voor de tijdelijke opvang van vluchtelingen. Maar ook om bijvoorbeeld spullen aan het zicht te onttrekken.

scheidingswand op wielen in een bedrijfskantine

Een verplaatsbare scheidingswand is een prima flexibele en tijdelijke oplossing voor organisaties die snel de funtie van een ruimte willen kunnen veranderen. 

Oplossingen die tijdelijke scheidingswand biedt

Scheidingswanden zijn geschikt voor iedereen die snel en eenvoudig een ruimte wil indelen voor verschillende functies. Of als je privacy nodig hebt voor de mensen in kantoor of op school.

Tijdelijke oplossing voor evenementen

En ook als je tijdelijk een extra ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Of om looproutes te maken tijdens evenementen, zijn mobiele scheidingswanden met bedrukkingen die bijdragen aan de sfeer of als informatie voorziening gebruikt kunnen worden perfect. 

Scheidingswanden voor privacy vluchtelingen

Wij hebben bij gemeenten afscheidingen gemaakt om een een eigen plekje te creëren voor vluchtelingen in tijdelijke opvang. Waarbij het vooral handig is dat de scheidingswanden van Kamerscherm.nl stevig en brandveilig zijn.

Scheidingswanden voor het maken van aparte ruimtes

Voor buurtcentra en scholen worden scheidingswanden vaak gebruikt om aparte ruimtes te maken om activiteiten in op te splitsen. Bijvoorbeeld een ruimte om in te kaarten en een om te kunnen tafeltennissen.

Tijdelijke wanden om rustig te kunnen werken

Onze verplaatsbare scheidingswand wordt ook gebruikt door scholen om leerlingen afgeschermd in een gang te kunnen laten werken, zodat ze beter geconcentreerd aan de slag kunnen gaan.

Tijdelijke scheidingswanden kunnen ook de ideale oplossing voor thuiswerkers zijn. Vooral als je bijvoorbeeld met zijn tweeën een kantoor aan huis deelt.

 

Scheidingswand op wielen op school

Welke soorten tijdelijke scheidingswanden zijn er ?

Je hebt de keuze uit verschillende soorten tijdelijke scheidingswanden. Zo kun je kiezen voor een vouwwand, een houten afscheiding, een glazen wand of een scheidingswand van aluminium buizen met PVC doek.

Het voordeel van aluminium buizen wanden is dat ze stevig, maar ook licht zijn. Dat ze op elke maat gemaakt kunnen worden en dat je het doek aan beide kanten kunt bedrukken. Hiermee hebben ze zowel een decoratieve als informatieve functie.

Scheidingswanden van Kamerscherm.nl kunnen ook met wielen worden geleverd waardoor ze nog makkelijk verplaatsbaar worden.

De wanden van kamerscherm.nl zijn zo gebouwd dat ze met pootjes of wielen stevig op de vloer staan. 

Wat kosten tijdelijke wanden ?

De kosten voor een tijdelijke scheidingswand variëren per type wand. De vouwwand is de goedkoopste optie en de glazen wand de duurste.

Bij kamerscherm.nl leveren we al scheidingswanden vanaf 550 euro inclusief persoonlijke montage en installatie op locatie.

Koop een scheidingswand of informeer naar de mogelijkheden van onze producten via info@kamerscherm.nl of bel met : 06 41009977