Mobiele Scheidingswand

Zoek je een scheidingswand die mobiel is en dus makkelijk te verplaatsen? Bij Kamerscherm.nl kun je een scheidingswand mobiel laten maken door te kiezen voor wielen in plaats van de standaard poten. Je hebt dan een wand die gemakkelijk door één enkel persoon verplaatst kan worden.

Richt de ruimtes op je kantoor, school of buurtcentrum op je eigen manier in met een mobiele roomdivider. Schep een dynamische omgeving, deel ruimten op of scherm gedeeltes af. Ga voor professionaliteit en gebruik het als een beursstand of beurswand tijdens zakelijke bijeenkomsten.

Al vanaf € 450,- heb je een betaalbare scheidingswand. Met het grootste gemak kun je het vervolgens verplaatsen. Kies daarom voor een mobiele scheidingswand bij Kamerscherm.nl.

Scheidingswand mobiel op school - gymzaal

MAKKELIJK TE VERVOEREN MOBIELE SCHEIDINGSWAND

Het gebruik van lichte materialen als aluminium dragen bij aan de mobiliteit. Waardoor je ze flexibel en tijdelijk kunt inzetten en zelfs van locatie kan verplaatsen als je dat wilt. Het buizenframe waar het doek strak in gespannen is, is gemaakt van glanzend aluminium.

Het PCV zeildoek is uitermate geschikt om je mooiste foto of logo op te drukken. Door de stevigheid en de gebruikte hoogwaardige kleureninkt zorgen ervoor dat het doek sterk en mooi is. Onze scheidingswanden voor mobiel gebruik kunnen wel tegen stootje.

BESTEL JE EIGEN MOBIELE WAND

Een bestelling plaatsen voor een mobiele scheidingswand gaat als volgt:

Stuur de afbeeldingen, foto's of logo's die je graag op het scherm afgedrukt wilt hebben op. Laat weten hoeveel wanden je wilt en hoe groot ze moeten worden. Onze ontwerpers sturen je vervolgens een proefontwerp toe, zodat je een goede indruk hebt van het eindresultaat. Ben je daarmee tevreden? Dan gaan wij aan slag en zorgen ervoor dat je je wand binnen een week in huis hebt.

Vind je een week te lang duren? Kies dan voor een versnelde dienst. Je krijgt je wand binnen 24 uur geleverd. Heb je verder nog wensen naast de wieltjes? Geef ze aan ons door!

Koop nu een mobiele scheidingswand bij Kamerscherm.nl.