Scheidingswand op wielen

Wil je een handige mobiele scheidingswand op wielen? Een scheidingswand is zeer handig als je snel een ruimte wilt opdelen. Tevens is het in te zetten als je het scherm vaak nodig hebt en voor diverse doeleinden in wilt zetten. In dit geval komen de wieltjes goed van pas.

Voor een kleine vergoeding vervangen wij de standaard aluminium poten om er een verrijdbare scheidingswand van te maken. De wielen zijn voorzien van een veiligheidsrem, om wegrollen te voorkomen. Al vanaf € 450,- leveren wij schermen op wielen inclusief BTW, transport en montage. Bestel vandaag nog je scheidingswand op wielen.

SCHEIDINGSWAND OP WIELEN EN MATERIAAL

Een scheidingswand op wielen maken wij van de beste materialen om transport en kortstondig vervoer te vergemakkelijken. Het buizenframe dat het doek op zijn plaats houdt, bestaat uit het lichtgewichte aluminium als basismateriaal. De gegalvaniseerde stalen koppelingen maken de constructie sterk.

Het gebruikte doek is een PVC zeildoek dat tegen een stootje kan en bijzonder slijtvast is. Je hoeft dus geen zorgen te maken voor het behoud van de bedrukking. Het PVC Bisonyl geeft de bedrukking een brandwerende eigenschap mee. Bovendien zorgen onze nieuwe printtechnieken en hoogwaardige drukinkt voor langdurig gebruik van je scheidingswand op wielen.

BESTEL EEN WAND MET WIELTJES

Heb je snel je scheidingswand met wielen nodig? Bestel nu je wand op wieltjes en doorloop ons eenvoudige bestelproces.

Zend ons je beste foto's en afbeeldingen toe. We sturen je een gratis ontwerp voor je kamerscherm terug. Vind je het een mooi ontwerp? Dan gaan we over op de productie. Je hebt je scherm dan in een week in je bezit. Duurt dat te lang voor je? Maak dan gebruik van onze 24 uur service en laat je doek binnen een dag produceren, verzenden en afleveren.

Bestel daarom vandaag nog je full-color scheidingswand bij Kamerscherm.nl.