Scheidingswand op wielen

Op zoek naar een makkelijke oplossing om je kantine, aula op school of grote ruimte in je bedrijf flexibel mee op te delen? Of wil je tijdelijk werkplekken voor leerlingen of werknemers met genoeg privacy creëren ?

Dan is een scheidingswand op wielen precies wat je zoekt, want met onze op maat gemaakte, verrijdbare wanden creër snel en makkelijk de ruimte die je nodig hebt. 

Onze scheidingswanden zijn sterk en stevig en makkelijk te verplaatsen. Ze zijn bovendien brandveilig, wat ideaal is in een omgeving met mensen. We kunnen de voor en achter kant van de mobiele wand printen zoals jij dat wilt waardoor ze altijd perfect bij het interieur aansluiten. 

De scheidingswanden hebben scherpe prijzen  vergeleken met alternatieven en dat we de wanden  persoonlijk bij u komen plaatsen.

Al vanaf € 550,- leveren wij schermen op wielen inclusief BTW, transport en montage.

Bestel je scheidingswand op wielen.

Scheidingswand op wielen in kantine

TOEPASSINGEN SCHEIDINGSWANDEN OP WIELEN

Onze scheidingswanden worden gebruikt om op school of op kantoor ruimtes meerdere functies te gevenOf om tafels af te schermen om zo een tijdelijke eetplek of kantine te maken. Het is ook een praktische oplossing voor meer privacy op kantoor. Door het afscheiden van bureaus met een scheidingswand maak je werkplekken waar werknemers of leerlingen zich beter kunnen concentreren. 

Met een witte achtergrond kun je een scheidingswand ook prima gebruiken als achtergrond voor presentaties op kantoor of aula. 

De scheidingswanden worden ook gebruikt door evenementen, theatergroepen en bands. Een mobiele wand wordt bijvoorbeeld gebruikt als afscheiding om tijdelijke kleedkamers te maken, publiek in banen te leiden of van informatie te voorzien. De scheidingswanden worden ook gebruikt door evenementen, theatergroepen en bands. 

Meer voorbeelden van scheidingswanden

FLEXIBELE SCHEIDINGSWAND OP WIELEN EN OP MAAT GEMAAKT 

Onze scheidingswanden op wielen zijn flexibel en worden op maat gemaakt, in alle mogelijke afmetingen zodat ze overal passen. De mobiele wanden hebben een aluminium frame en zijn gemaakt van stevige materialen.

Scheidingswand op wielen op kantoor

VEILIG, STEVIG & MOOI

Het stoere buizenframe dat het doek met print op zijn plaats houdt is een echte blikvanger en bestaat uit lichtgewicht aluminium als basismateriaal. De gegalvaniseerde stalen koppelingen en het stevig onderstel maken de constructie sterk. 

Het gebruikte doek is van PVC dat tegen een stootje kan en bijzonder slijtvast is. De kleuren blijven lang mooi en het PVC Bisonyl is tevens brandwerend.

Zo heb je met onze scheidingswand op wielen een langdurige oplossing om je ruimtes flexibel mee in te delen. 

BESTEL EEN WAND MET WIELTJES

Bestel nu je wand op wieltjes en doorloop ons eenvoudige bestelproces.

Zend ons je beste foto's en afbeeldingen toe. We sturen je een gratis ontwerp voor je kamerscherm terug. Bij goedkeuring heb je je scherm na een week al in je bezit.

Duurt dat te lang? Maak dan gebruik van onze 24 uur service en laat je wand binnen een dag produceren, verzenden en afleveren.
Bel direct met : 06 41009977. 

Nog vragen? Bekijk dan onze FAQ of stuur een email naar info@kamerscherm.nl

Bestel vandaag nog je full-color scheidingswand bij Kamerscherm.nl.