Roomdivider

Bij Kamerscherm.nl kun je jouw eigen roomdivider laten maken. Heb je altijd al gedroomd van het inrichten van je woonruimten met jouw smaak en stijl? Of wil je indruk maken met een roomdivider met je mooiste foto? Wij bedrukken een scherm met iedere gewenste print.

Een scheidingswand neerzetten in open ruimten is ideaal om een tijdelijke afscherming te maken of om een dynamische leefomgeving te creëren. Daarnaast kun je een roomdivider met bedrijfslogo op kantoor gebruiken om aparte werkplekken te maken. Of voor professionele presentaties: je kunt het dan gebruiken als beurswand of beursstand. Bezoekers zijn dan onder de indruk is van jouw professionele presentatie op beurzen en conferenties.

Wil je ook een roomdivider? Bestel nu je eigen scherm en laat het direct bij je bezorgen. Gebruik onze rekenmodule en kom erachter wat jouw scherm kost. Wij kunnen een roomdivider al opleveren voor € 400,-. Dit is inclusief BTW, transportkosten en montage. Bestel daarom direct een roomdivider bij Kamerscherm.nl en deel je ruimtes in zoals jij dat wilt.

Roomdivider bedrukken

Een roomdivider kan je bij ons laten bedrukken met elk gewenste print. Maak zelf de afbeelding die je af wilt laten drukken en maak je divider daarmee nog persoonlijker. Kies voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking van het doek. Bij dubbelzijdige bedrukking zullen we een zwarte tussenlaag aanbrengen, zodat de afdruk op je roomdivider niet te zien is aan de andere kant.

Full-color roomdivider

Al onze roomdividers worden in full-color afgedrukt. Met onze printers kunnen we elke afbeelding, foto, logo of tekst afdrukken. Ook hoge kwaliteit foto's kunnen we printen. Vanwege de hoogwaardige kleureninkt en de nieuwste printtechnieken heb je jarenlang plezier van je scheidingswand. Kleuren blijven behouden en verkleuren enkel door jarenlange blootstelling aan intens zonlicht. Kies daarom voor een full-color roomdivider met hoge kwaliteit opdruk. Het doek wit laten, of met een enkele kleur, kan natuurlijk ook.

Met logo voor op de beurs

Laat een full-color logo op je roomdivider afdrukken om professionaliteit uit te stralen op conferenties en beurzen. Stuur ons je bedrijflogo en geef aan hoe groot het scherm moet worden. Wij maken er een vrijblijvend ontwerp van en leggen je dat voor. Wil je een samengesteld ontwerp met meerdere logo's, afbeeldingen of foto's? Stuur het ons toe, geef aan hoe je ze geplaatst wilt hebben en wij maken het ontwerp voor je roomdivider.

Gebruikte materialen en constructie

Een roomdivider bestaat uit een aluminium buizenframe met koppelingen van gegalvaniseerd staal, wat het een moderne en stoere indruk geeft. Ook het onderstel dat het buizenframe draagt is gemaakt van aluminium. Binnen het frame is het zeildoek met full-color afdruk mooi strak gespannen. Het doek is met ringen, haken en elastieken aan het aluminium frame bevestigd. De duurzaamheid van het doek is te danken aan PVC Bisonyl: dit is uitermate sterk, brandwerend en vergelijkbaar met het zeil voor vrachtwagens.

De materialen en constructie zijn uitgekozen voor langdurig gebruik.

Mobiele roomdivider op wielen

Wil je een mobiele roomdivider hebben voor gebruik in ruimtes met een gladde ondergrond? Kies in dat geval voor het laten aanbrengen van wieltjes. Deze wielen zorgen ervoor dat je roomdivider eenvoudig verrijdbaar en hebben bovendien een rem. Wil je een gemakkelijk verplaatsbare roomdivider? Neem er dan een op wieltjes!

Direct bestellen

Een roomdivider bestellen gaat bij Kamerscherm.nl gemakkelijk en snel. Stuur ons de afbeelding(en) die je op het PVC zeildoek wilt laten drukken en wij sturen je een vrijblijvend ontwerp terug. De wand zal na een week al bij jou binnen zijn. Mocht je dit te lang vinden, kun je gebruik maken van onze versnelde montage- en verzendservice. Je krijgt tegen geringe meerkosten je roomdivider binnen 24 uur geleverd.

Voor € 300,- heb je al een hoge kwaliteit scherm in huis. Deze prijs is inclusief transport, montage en BTW. Bestel nu een roomdivider met persoonlijke afdruk en je hebt het na een week binnen.