Roomdivider laten maken

Wil je een tijdelijke afschermingen om kinderen of werknemers rustig te laten werken. Spullen uit het zicht te houden of een ruimte multi functioneel opdelen. Dan is een roomdivider een ideale oplossing. Bij Kamerscherm.nl laat je roomdividers op maat maken, voor bijvoorbeeld op school of op kantoor. Met een zelf gekozen bedrukking richt je een ruimte in precies zoals jij het wilt, passend bij je eigen huisstijl en intererieur. 

Zie onze voorbeelden van hoe onze dividers gebruikt worden en wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ook een roomdivider? Bestel nu een divider met onze reken- en bestelmodule. Wij kunnen een roomdivider al leveren voor € 550,-. Dit is inclusief BTW, transportkosten en montage!

Roomdivider voor gang op school

 Voorbeeld van afgescheiden werkplekken op een gang in een school 

ROOMDIVIDER OP MAAT LATEN MAKEN

Bij kamerscherm laat je een roomdivider volledig op maat maken in elke afmeting, met de bedrukking die jij wilt. Zodat je divider aan al jouw speciale wensen voldoet. Creëer de ruimtes op school of op kantoor precies zoals je ze nodig hebt op de meest veilige manier die er bestaat. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Roomdivider bedrukken

Wij kunnen een roomdivider bedrukken aan beide kanten en met elk gewenste print, afbeelding, foto, logo of tekst in alle afmetingen. Stuur ons de afbeelding die je af wilt laten drukken en maak je scheidingswand daarmee nog persoonlijker, waardoor het een passende decoratie wordt die precies past bij de sfeer van je interieur. 

roomdiver voor eethoek laten maken

Full-color roomdivider

Al onze roomdividers worden in full-color afgedrukt met hoge kwaliteit. Vanwege de hoogwaardige kleureninkt en de nieuwste printtechnieken heb je jarenlang plezier van je scheidingswand. 

Unieke Divider Met logo voor op de beurs

Laat een full-color logo op je roomdivider afdrukken om professionaliteit uit te stralen op conferenties en beurzen. Stuur ons je bedrijflogo en geef aan hoe groot het scherm moet worden. Wij maken er een vrijblijvend ontwerp van en leggen je dat voor. Ook een op maat gemaakt ontwerp met meerdere logo's, afbeeldingen of foto's is mogelijk. Geef ons je wensen aan hoe je de divider en fotos geplaatst wilt hebben en wij maken het ontwerp voor je beurswand.

Gebruikte materialen en constructie

Wij maken je roomdivider op maat van hoogwaardige, sterke en veiligen producten. Onze room divider bestaat uit een aluminium buizenframe met koppelingen van gegalvaniseerd staal, wat een moderne en stoere indruk geeft. Ook het onderstel is gemaakt van aluminium. Binnen het frame is het zeildoek met full-color afdruk mooi strak gespannen mooi strak gespannen met ringen, haken en elastieken. De duurzaamheid van het doek is te danken aan PVC Bisonyl: dit is uitermate sterk, brandwerend en vergelijkbaar met vrachtwagenzeil.

Mobiele roomdivider op wielen

Wil je een flexibele mobiele roomdivider op maat gemaakt hebben als afscheiding voor ruimtes die vaak van functie wisselen  ? Kies in dat geval voor een makkelijk verplaatsbare divider met wielen. De wieltjes zorgen ervoor dat deze eenvoudig met één persoon verrijdbaar is. Ideaal als je vaak wilt variëren in het gebruik van je ruimte.

WAAROM EEN ROOMDIVIDER VAN KAMERSCHERM.NL

- Uniek en op maat gemaakt
- Sterke en kwalitatief hoogwaardige materialen
- Brandveilig en stevig
- Concurrerende Prijs 

ROOMDIVIDER KOPEN

Een roomdivider op maat kopen gaat bij Kamerscherm.nl gemakkelijk en snel. Stuur ons de afbeelding(en) die je op het PVC zeildoek wilt laten drukken en wij sturen je een vrijblijvend ontwerp terug. 

Voor € 550,- heb je al een hoge kwaliteit scherm in huis. Deze prijs is inclusief transport, montage en BTW.

De wand wordt door ons in een week gemaakt en daarna persoonlijk geinstalleerd. Heb je een divider binnen 24 uur nodig ? Maak dan gebruik maken van onze spoed service en bel 06 41009977